Bu takım planlamasını kim yapıyorsa rezalet rezalet rezalet.Ulan iki kanadın 100 metreyi 50 saniyede koşar iki bekin gelmiş 40 yaşına.Ve ön alan presi yapmaya çalısıyorsun

Fenerbahçe de formda haliyle şu takımı yenemedi ya, onlar da ona yansın.

Başta seri ikinci yarıda lemina girseydi birşeyler olabilirdi. Teknik heyet özellikle terim artık bırakmalı. Rezilleri oynadık utanç vericiydi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ulan boş yere 90 dakikam gitti yararlı birşeyler yapsaydım yerine kitap okusaydim dizi falan izleseydim daha iyiydi Allah'tan stada gitmedim maçı izlemeye 1 günüm boşa gidecekti zerre heyecan gram zevk yoktu tuzsuz kabak yemegi gibiydi koca maç 100 bilmem kaç ülkenin canlı yayınladığı maç lahana derbi

Kadıköyde oynadığımız son 2 maçta berabere bitti. Toplamda ise fenerle oynadığımız son 5 maç berabere bitti ayrıca bu maçlardan 3 tanesi 0-0 bitti bu nasıl bir kısırlıktır yav

2 takımda rezil 2 takımda birbirinden korkuyor hakemde genelde cücü oluyor maçı kitliyor beraberliğe paso faul paso oyunu duraklat bi var pozisyonu olsun 5 dk geçir

Bana birisi Neden Falcao çıkıp Babel forvete geçiyor birisi anlatsın Allah rızası için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu rezil futbola futbolcularin katkisi %50 ise hakemin katkisi da %50'dir.

Ikinci yarinin cogu hakemin oyuncu uyarmasi ile gecti. Onu cagir bunu uyar. Bir baraj kurdurmasi 2 dakika sürüyor. Sampiyonlar liginde sunu yapsa bir daha mac yönettirmezler.

Kağıt üstünde çok iyi bir kadromuz var. Ama oyun leş gibi.

Fener bu kadar eksikken çok rahat kazanmalıydık. Cüneyt Çakır da sürekli maçı durdurarak içine etti.

Dünya derbisiymiş. Açık ara dünya üzerindeki en kötü derbiler bizde oyun olarak.

gençler hayatınıza geri dönün berbat bir maçtı. kendinizi hiç boşa üzmeyin değmez. bu sene böyle maalesef iyi top oynamamız zor bu oyuncu grubu ile.

Galibiyet gelene kadar Kadikoy'deki maclarin skorunu bile takip etmeme karari almistim.2 sezondur izlemiyorum.Bir sey kaybetmedim.Bu gidisle icerdekileri de takip etmicem.

Sikerim bu nedir ya

Biz Kadıköy'de sorunu arıyoruz da Kadıköy'le pek alakası yok aslında.Sen evinde de nadiren yeniyorsun ki bu adamları.İşin ilginci son 5 maçtır onlar da yenemiyor,bir maç alsak istatistik onların aleyhine terse dönecek ama o maçı alamıyoruz,sürekli olumsuz istatistik ve baskı bizim üzerimizde kalıyor.Sahada Fb forması gördük mü bambaşka bir takım oluyoruz harbiden.Bu sene iyi değiliz o ayrı da önceki yıllarda aynen böyleydi.

Adminler beni banlayın ben bu sezon daha gs maçı izlemem size önerim kanser olmak istemiyorsanız sizde aynısını yapın.Burada görüyorum tüm hafta boyunca analiz yapanlar sürekli forumda takılanlar bence takımı terim ve ekibi sizin kadar düşünmüyor.

fener kadikoyde yaptigi seriyi arenada da yapiyor. son 5 mactir kazanamiyoruz. 3unde gol dahi atamadik. Bu nasil bir rezilliktir? Fatih Terim hesap ver? Yada basarilarinla anil ve yolver. Bu ne rezillik?
sg.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar iyi düşünmek istiyorum güzel birşeyler söylemek istiyorum ama oyun olarak kendimizi geliştirmemiz lazım oyun planı lazım
Topa hareket etmeleri ve pas oyununu sertleştirmeleri lazım
Her maç el freni var bu el freni Babel ve feg olduğu belli
Geniş rotasyonlu kadro elinde var kullanmayı bilmiyorsun bu iki oyuncuyu çıkarmak İçin 75 dakika beklemene gerek yok yap hamleni ürküt karşı takımı
Ama maalesef teknik analiz yok rakip üstüne gideceğin iki oyuncu andone ve seri yok
Herkes çok formsuz,aklınıza kin geliyorsa yönetimden teknik heyet ve futbolcusuna kadar

Geri
Üst Alt