- 1 Mayıs 2018
- 57.131
- 47.945
- 3.873
TERIM biatcilarina sahneye alalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadıköyde oynadığımız son 2 maçta berabere bitti. Toplamda ise fenerle oynadığımız son 5 maç berabere bitti ayrıca bu maçlardan 3 tanesi 0-0 bitti bu nasıl bir kısırlıktır yav
tamamterimle beraber el ele kenan dısarı
fener kadikoyde yaptigi seriyi arenada da yapiyor. son 5 mactir kazanamiyoruz. 3unde gol dahi atamadik. Bu nasil bir rezilliktir? Fatih Terim hesap ver? Yada basarilarinla anil ve yolver. Bu ne rezillik?
Ya oğlum yürü git sen de sabahtan beri gamlı baykuş gibi konuşup duruyorsunuzAcaba koç bizim ft’yi de mi satın aldı ? Karşılıklı atışmaları falan tiyatro olmasın ? Başka bir ihtimal gelmiyor aklıma
Galibiyet gelene kadar Kadikoy'deki maclarin skorunu bile takip etmeme karari almistim.2 sezondur izlemiyorum.Bir sey kaybetmedim.Bu gidisle icerdekileri de takip etmicem.
Sikerim bu nedir ya
fener kadikoyde yaptigi seriyi arenada da yapiyor. son 5 mactir kazanamiyoruz. 3unde gol dahi atamadik. Bu nasil bir rezilliktir? Fatih Terim hesap ver? Yada basarilarinla anil ve yolver. Bu ne rezillik?