Yeter artık Fatih hocada biraz takımla ilgilensin, bıraksın saha dışını, cevabı sahada versin. Takım sürekli hocasız maç oynuyor.

Ayrıca yine söylüyorum marcao ve luyindama rezil ikilisi olduğu sürece bu takım top oynayamaz.daha oyun başlangıcında tıkanıyor oyun topu oyuna sokamıyorlar hata üstüne hata yapıyorlar

Geçen sene de BERABERE kaldık ARENADA
Bu sene de BERABERE kaldık
Ne var bunda?

geçen sene MALATYA yenildik
BU SENE 1 PUAN ALDIK

BİZ ÇOK GÖRDÜK GEÇEN SENE DE BURDA REZALET REZALET DİYENLERİ
Futbolu ben de beğenmedim
İyi oynayıp yenilmektense
Bu oyunla beraberlik iyidir

BU SENE DE ŞAMPİYON OLACAĞIZ
OLAMAYACAĞIMIZI DÜŞÜNENLER AVUÇLARINI YALAYACAKLAR YİNE

kötü oynadık ama hazır olmayan Belhanda yerine Seri'nin kesilmesi hataydı madem kesdin hamle oyuncu olarak kenarda tut Feghouli - Babel çok kötü bekler Mariano ve Nagatamo lötü ötesi böyle gitmez ruhda yok takımda bu arada iyi ki varsın Nzonzi :hat:

Cuneyt iki takimada top oynatmadi bu kadar cok oyun durdurulur mu penalti vermesin diye o eli nerden gormus ulan hep bize mi denk gelir ya Falcaonun ofsayt golunu izleyin adam o kadar dar acidan bile golu yazdi dusunun oyle bi forvetimiz var o ofsayt pozisyonundan baska pozisyona sokamadik adami yaziklar olsun. Terim amacin ne ne yapmaya calisiyorsun Once Lines gibi adamin lisansini dondurdun Bu haftada fener savunmasini yipratacak hataya zorlayacak Adami kadroya almadin.Leven senin ben Yardimciligina tukureyim rakibin puan olarak senin onunde zaten 90+da forvet cikarip kanat oyuncusu aliyorsun.Babeli cikarcagin yerde Fegi cikartiyorsun Fegin yavas yavas etkili olacagi zamanlarda yaziklar olsun sizin gibi Teknik kadroya .

babel hataymış kalitesine bişey demem ama bizim oyun stilimize uygun değil

Bu takıma taktik ten anlayan hoca lazım üstüste iki pas yapamazm ı bir takım yana pas geriye pas kamlumba hızında hücuma çıkıyoruz resmen milattan kalma futbol oynuyoruz resmen

Terim bırakmalı, yoksa bu kadroya yazık olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

afedersiniz göte göt diyemeyenler burada masal anlatıyorlar :D geçen sene de böyleymiş falan filan aynen abi

Ben onu da tahmin etmistim. Hatta gecen hafta yazdim fener favori diye. Bu kadar agir isteksiz formsuz kondisyonsuz ne yaptigi belirsiz galatasaray en son prandelli doneminde izlemistim.
Takım sezon başındaki Akhisar süper kupa maçı dahil 1 tane iyi maç oynayamadı. Bu maçta da o yüzden beklentim yüksek değildi ama iç sahada en azından 2 3 tane pozisyona girebilseydik. Anadolu takımlarının bile iç sahada daha baskın oyunları var.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt