- 1 Şubat 2009
- 24.807
- 24.970
- 3.048
Dün ne kötü oyundu o öyle, hala başım ağrıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sjwkdjwjen1kellwldDün sınıfta kalan 50bin taraftar vardı, cekirdek ki mi yiyorsunuz kardesim, tek bir uğultu, takımı gazlayacak bir marş söyleyemediniz.
Endüstri futbolu, mecbur değiller eğer sahada oyun yoksa ama onlar en azından olmaları gereken yerdeler. Fatih Hoca nerede? Konuştuğu için 3 maçtır yok yerinde.
3-1, 4-1 alacağımızı düşünüyordum, kadroyu gördükten sonra net maç berabere biter.
O yüzden maçlara gitmiyorum.Ufacık velet bağırsana lan diye tehdit ediyor milleti tribünde.Şunuda eklemem gerekiyor. Ultraslan gerçekten bitmek üzere. Çoluk çocuk küfür ediyor yaşlı başlı insanlara, tribün lideriyim ayağındalar hepsi.
Abi sıkıldım ben artık her maç en az 8-9 kere Emre Belözoğluna küfür etmekten. Sonra Ali Koç’un anasında sıra. Abi takımı destekleyin takımı, bırakın Emre’yi Ali’yi. Bomboş tayfa vardı dün. 1 kere bile karşılıklı ‘Sarı-kırmızı-şampiyon-cimbom’ yapılmadı mesela.
Fatih Terim kafasını değiştirmezse işimiz yaş. Babel yerine andone belhanda yerine seri olmalıydı. Beklerde şener mutlaka olmalıydı. Feguli ise kız gibi trip atıyor. Sanki 1gr oynamış gibi. Takım zaten yerlerde sürünüyorNeyse sakinleşmiş herkes
Bundan sonra nasıl şampiyon oluruz onu düşünelim
Sistem değişlikliği, kesik yiyecekler vs vs