İzlediğim en kötü derbi olabilir galiba oyun olarak.

Buna diğer tüm derbiler dahildir..... yerli yabancı fark etmez.

Endüstri futbolu, mecbur değiller eğer sahada oyun yoksa ama onlar en azından olmaları gereken yerdeler. Fatih Hoca nerede? Konuştuğu için 3 maçtır yok yerinde.

100% katılıyorum.
Ben maçtaydım. Maç öncesi vs atmosfer şahaneydi. Takım ufacık da olsa bir kıpırdanma gösterseydi, taraftar o gazla daha canlı olurdu. Biz de insanız yani, sürekli pas hataları, Muslera’ya geri paslarla ne bekliyorsunuz? Tezahürat işi duyguyla olur.. o hırs insanın içinden gelmesi gerekir. Oyunculara burada büyük iş düşüyor.

Eski asy havası yok orası kesin. Tiyatro seyirci kitlesi yuksek fiyatlardan dolayı.

bu iki takım böyle oynamaya devam ederse ve izlediğim ibb takımı haftalar geçtikçe oyununun geliştirmeye başlar ise şampiyon olurlar bu sene hemde çok rahat bir şekilde.

Şunuda eklemem gerekiyor. Ultraslan gerçekten bitmek üzere. Çoluk çocuk küfür ediyor yaşlı başlı insanlara, tribün lideriyim ayağındalar hepsi.

Abi sıkıldım ben artık her maç en az 8-9 kere Emre Belözoğluna küfür etmekten. Sonra Ali Koç’un anasında sıra. Abi takımı destekleyin takımı, bırakın Emre’yi Ali’yi. Bomboş tayfa vardı dün. 1 kere bile karşılıklı ‘Sarı-kırmızı-şampiyon-cimbom’ yapılmadı mesela.

Şunuda eklemem gerekiyor. Ultraslan gerçekten bitmek üzere. Çoluk çocuk küfür ediyor yaşlı başlı insanlara, tribün lideriyim ayağındalar hepsi.

Abi sıkıldım ben artık her maç en az 8-9 kere Emre Belözoğluna küfür etmekten. Sonra Ali Koç’un anasında sıra. Abi takımı destekleyin takımı, bırakın Emre’yi Ali’yi. Bomboş tayfa vardı dün. 1 kere bile karşılıklı ‘Sarı-kırmızı-şampiyon-cimbom’ yapılmadı mesela.
O yüzden maçlara gitmiyorum.Ufacık velet bağırsana lan diye tehdit ediyor milleti tribünde.

Neyse sakinleşmiş herkes
Bundan sonra nasıl şampiyon oluruz onu düşünelim
Sistem değişlikliği, kesik yiyecekler vs vs

Neyse sakinleşmiş herkes
Bundan sonra nasıl şampiyon oluruz onu düşünelim
Sistem değişlikliği, kesik yiyecekler vs vs
Fatih Terim kafasını değiştirmezse işimiz yaş. Babel yerine andone belhanda yerine seri olmalıydı. Beklerde şener mutlaka olmalıydı. Feguli ise kız gibi trip atıyor. Sanki 1gr oynamış gibi. Takım zaten yerlerde sürünüyor

Falcao'yu yanlız bırakan hocama sevgilerimi iletiyorum...

Barcelona-Arsenal-Leeds-Juventus deplasmanlarına bile çift forvet çıktık..

Korkunun ecele faydası yok..

Oynayacağın takım bu..
-------------------------------------Muslera----------------------------

Mariano---------------Luyundama---------------Donk-----------------Nagatomo

Emre Mor--------------Nzonzi-------------------Lemina---------------Ö.Bayram

-------------------------Falcao-------------------Andone------------------------

Taraftarımız fb maçlarında uyuz gibi oturup duruyor.. baskı yok tezahurat yok..

Başakşehir-bjk maçlarındaki baskı altına alan taraftarımızdan eser göremiyoruz fb maçlarında .. akşama kadar içip geliyorlar stadda sızıyorlar

Takımda kalite sorunundan çok enerji problemi var. Geçen sene Onyekuru ve Ndiaye bir nebze çözüm oluyordu bu probleme. Bu sene kurulan kadro sadece pas oyunu oynayabilir. Zaten Fatih hocanın sezon öncesi istediği de buydu. Yalnız pas oyunu oynamak için iyi pasörler lazım. Nzonzi dışında iyi pasör oyuncumuz olmadığından pas oyunu oynarken de zorlanıyoruz. Bu kadro yapısıyla ne yapacağız bilmiyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımın yenip yenmemesi önemli değil, ankaragücü gibi takıma kendi sahasında diş geçiremeyen takımın gelip bizim sahamızda daha üstün oynaması mesele. Stochun son dklarda attığı golle yenildiğimiz maçta bile daha mutlu olmuştu taraftar çünkü ortada bi oyun vardı o zaman. Böyle devam ederse hocayla gene kötü bi ayrılık yaşanacak gibi. Ne yapıp edip sorun ne ise bulunup çözülmeli Türkiye şartlarına göre bu kadar kaliteli takımın bu kadar kötü oynaması kabul edilemez bence.

Geri
Üst Alt