Sikecilerin kadro saglam cop. Ligin sonunu getirmeleri mumkun degil. Bu macin sonucundan bagimsiz. Hersey yine bizde dugumleniyor. Elimizde kadro dogru kullanilirsa yine ipi biz gogusleriz. Haftaya saha kenarinda kimse olmasada rakibi yenecek kapasite var takimda. Derbi oldugu icin daha bir ciddiyet olacaktir.

Sal bir 11 bakalım.

Muslera
Mariano-Luyindama-Donk-Nagatomo
Seri-Nzonzi-Ömer
Feghouli
Falcao-Andone

Mariano tercihi belki yukarda yazdığımla çelişkili görünebilir de bu maçları iyi oynuyor.Kötü oynarsa out Şener in.Marcao oynarsa o kadar hatanın üstüne bu sefer kesin yumurtlayacakmış gibi geliyor.Donk da bu maçları iyi oynuyor.Donk oynamalı.Seri bu maç fena değildi,bence orta sahayı böyle üçlü denemek lazım.Andone-Babel arasında kaldım mecburen Andone dedim,Babel'in fizik durumu hiç iyi görünmüyor şu an.

Bence bu şekilde 4-3-1-2'yi bir denemek lazım.Oyun çok pasif kalırsa,açamazsak Emre Mor,yetişirse de Belhanda falan girer 4-4-2,4-2-3-1 falan dönebiliriz.

Gecen seneden farki olmaz ama bu kez world class bir golcümüz olduğu icin net bir skor cikaririz arenada. Hem malatya hem gecen seneki fb maçindan ders almıştır teknik ekip

Muslera
Mariano-Luyindama-Donk-Nagatomo
Seri-Nzonzi-Ömer
Feghouli
Falcao-Andone

Mariano tercihi belki yukarda yazdığımla çelişkili görünebilir de bu maçları iyi oynuyor.Kötü oynarsa out Şener in.Marcao oynarsa o kadar hatanın üstüne bu sefer kesin yumurtlayacakmış gibi geliyor.Donk da bu maçları iyi oynuyor.Donk oynamalı.Seri bu maç fena değildi,bence orta sahayı böyle üçlü denemek lazım.Andone-Babel arasında kaldım mecburen Andone dedim,Babel'in fizik durumu hiç iyi görünmüyor şu an.

Bence bu şekilde 4-3-1-2'yi bir denemek lazım.Oyun çok pasif kalırsa,açamazsak Emre Mor,yetişirse de Belhanda falan girer 4-4-2,4-2-3-1 falan dönebiliriz.
:red:

IMG_2502.JPG kadro bu olmalı parçalamalıyız .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener’e genelde puan farkı takarak çıkmıştık son derbilere ve berabere kaldık. Şimdi gerideyiz bakalım ne olacak.

Muslera

Mariano - Luyindama - Donk - Nagatomo

Nzonzi - Seri

E.Mor - Feghouli - Babel

Falcao​

4-4-2 diamond ile en az 3 atacağımız kesin bilgi

sıkıntılı maç. umarım gereken skoru alırız aksi halde çarşı karışır

Çıkın 2 Forvet ile tüm TFFye koyun geçin, türkiyenin en güçlü takımı kimmiş gösterin!

Sinirim hâlâ geçmedi bütün hafta berbat geçecek.Yıllık 3 m euro alan adamların umrunda olmayacak.

442 yani cift forvet yazmayın bence hoca cift forvet düşüncesini bence rafa kaldırdı hatta kanat oyununu bile rafa kaldırdı emreyi tercih etmeme sebebide bu

ısrarla set oyunu yapmaya calısıyor hızlı pas,top bizde kalsın liverpool city yani epl takımları tarzı ama imkansız hocam sende bu geri 4lü varken set oyunu oynayamazsın

Geri
Üst Alt