Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.143
- 4.969
- 823
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nice mutlu yıllara diyelim renktaş. benim yaş da 35ben 30 yasima girecem yarin. son zamanlarda her aksam oynuyorum cocuklar uyuyunca.. fifa 20 yi de alacam evet..
pardon Almanya yazıyor yeni gördümNice mutlu yıllara diyelim renktaş. benim yaş da 35PS alırsam akşamları değil de hafta sonları oynarım ancak . Hafta içi işten eve dön, spor yap, traş ol, banyo yap bir şeyler ye iç derken saat akşam 8'i buluyor yani yatmama 2 saat kalıyor 10'da yatağa atıyorum kendimi. Ankara'daysan beraber bir play station atalım bir hafta sonu
cihazı kaça aldın oyun joystick falan toplamben 30 yasima girecem yarin. son zamanlarda her aksam oynuyorum cocuklar uyuyunca.. fifa 20 yi de alacam evet..
Nice mutlu yıllara diyelim renktaş. benim yaş da 35PS alırsam akşamları değil de hafta sonları oynarım ancak . Hafta içi işten eve dön, spor yap, traş ol, banyo yap bir şeyler ye iç derken saat akşam 8'i buluyor yani yatmama 2 saat kalıyor 10'da yatağa atıyorum kendimi. Ankara'daysan beraber bir play station atalım bir hafta sonu
cihazı kaça aldın oyun joystick falan toplam
internetten baktım ps4 + pes2020 ortalama 2.500 tl civarında.cihazi 2 sene önce iki joystick ve fifa 17ydi sanirim hepsi birlikte 300 euro mu ne vermistim.
internetten baktım ps4 + pes2020 ortalama 2.500 tl civarında.
Cücü'yü iç saha derbi maçlarında severim yamuk yapmaz çakıp geçeceğiz
Olur da golü bulup öne geçersek, yaslanıp 1-0 korumaya çalışanın anasını eşekler kovalasın.
Genel olarak azdır bu maç için hakeme suç atacak bir topumuzda yoktu diye düşünüyorum 3-5-2 saçmalığı ile.
Genel olarak azdır bu maç için hakeme suç atacak bir topumuzda yoktu diye düşünüyorum 3-5-2 saçmalığı ile.