ben 30 yasima girecem yarin. son zamanlarda her aksam oynuyorum cocuklar uyuyunca.. fifa 20 yi de alacam evet..
Nice mutlu yıllara diyelim renktaş. benim yaş da 35 :D PS alırsam akşamları değil de hafta sonları oynarım ancak . Hafta içi işten eve dön, spor yap, traş ol, banyo yap bir şeyler ye iç derken saat akşam 8'i buluyor yani yatmama 2 saat kalıyor 10'da yatağa atıyorum kendimi. Ankara'daysan beraber bir play station atalım bir hafta sonu

Nice mutlu yıllara diyelim renktaş. benim yaş da 35 :D PS alırsam akşamları değil de hafta sonları oynarım ancak . Hafta içi işten eve dön, spor yap, traş ol, banyo yap bir şeyler ye iç derken saat akşam 8'i buluyor yani yatmama 2 saat kalıyor 10'da yatağa atıyorum kendimi. Ankara'daysan beraber bir play station atalım bir hafta sonu
pardon Almanya yazıyor yeni gördüm :D

tamam iste 8 den sonra vakit var demekki :D ben 9 dan 11 e kadar oynuyorum bu aralar.. ben yurt disindanim rengim..

Hakem Cüneyt Çakır olmuş herkesin beklediği gibi. Ne şiş yansın ne kebapçı bir hakem. Maçı berabere bitirmek için elinden geleni yapacaktır.

Cücü'yü iç saha derbi maçlarında severim yamuk yapmaz çakıp geçeceğiz

gs fb verilmeyen penaltı ile ilgili görsel sonucu

Bu maça geçen yılki gibi tiyatro seyircileri alınmamalı bu profil derbiler için çok tehlikeli sürekli susmayacak taraftar lazım bize

Fenerin eksiklikleri az değil, zaten bunlara evde bir yıksak bunlar takılıp biter, kimse merak etmesin

Bu maçta 1 saniye bile geride yaslanmamak lazım son dakikalara 2 farklı üstün girmeliyiz saçma sapan bir gol daha yeriz inanılmaz küfürler ederim.

Geri
Üst Alt