Bize pres yapan adam lazım andone kesin oynaması lazım ama hoca oynatmayacak büyük ihtimal.

3-1 kazandığımız maçtaki futbola yakın bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum.. volkan ayısı olmasa o maçın ilk yarısı 5-0 dı.. Ben çok net bir galibiyet bekliyorum..

Belhandanın olması lazım.Yoksa maç boyu mariano ve feghouli gibi iki tane kaplumbağa hızında iki adamın olduğu kanadı pert ederler.Orada farkı yaratan tempoyu arttıran belhandaydı.

O 3 1 lik mac rahat 5 olurdu ama volkandan ziyade barosun kaçırdığı akil almaz bir gol vardi ilk yari birde 2 devre kazim cok bencil oynamıştı

Maçın ilk 20 dksi efsanedir cidden

O mac atamadiklarimizi bu mac atariz umarim

Rahat bir galibiyet almamiz icin,Andone ve Falcao ile cift forvet oynamaliyiz.stoperi devsirme sagbeki solbek,sagbeki ortasaha olan rezil kadrolu sikecileri rezil rusva ederiz cift forvetle

@Mehmet Arslaner abi inşallah şu konunun cevaplara açılması gerekmez maç sonrası

Futbolcu görünümlü 10 numara normalde oynayamıyor.Hele bir de maskeyle hiç oynayamaz.Nzonzi-Seri-Lemina çıkmalıyız.

Maça 4-4-2 ile çıkmalıyız. Andone'ye fener hucum kurarken Emreye baskı kudurmalıyız. Neden mi? Sizi şöyle alayım :

4 4 2'nin asıl numarası ortasaha ustunluğunu ele almaktır.Onun için de kenar oyuncularının ortasaha özellikli olması gerekiyor yoksa ortasahada hep bir kişi eksik kalırsın.Peki bizde böyle bir kenar oyuncusu var mı ? malesef yok. O yuzden 442 oynamak bana saçma geliyor. Ne feghouli ne babel ortasaha ozellikli değilller.Belki belhanda oynar ama o da kaç kere sol kenarda oynadı muamma.

@Mehmet Arslaner abi inşallah şu konunun cevaplara açılması gerekmez maç sonrası

İnşallah, Allah korusun olası bir sıkıntılı sonuç da bugüne kadar Terim'i destekleyenler bile homurdanmaya başlar. (forumu kastetmiyorum)

Geri
Üst Alt