Hazır Belhanda iyilesmişken Seri ve Belhanda artık birlikte oynamalı. Lemina çok hatalı tercih olur. Deplasmanda değil evimizdeyiz. Tekniğe tempoya ve skora ihtiyacımız var. Lemina 30.dakikada kesiliyor şu anda. Yine erken değişiklik zırvası falan istemiyorum ben.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Andone tribüne giden ilk isim olur hoca Babeli oraya kaydırır 4 4 2ye dönmek isterse. Ben Ömer Bayram süprizi bekliyorum

Isterse falkao gitsin tribüne
Mazaret falan yok kazanacaksanız bu maci!

Belhandayı ne akla hizmet tribüne gönderelim diyorsunuz yahu? Hiç mi oynadığımız maçları izlemiyorsunuz. Belhanda çok iyi demiyorum elbette ama bu kadar temposuz bir orta saha düzenimizde sahada olmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2.5 yildir mac izlemiyosunuz sanirim. Biz dikkatli takip ediyoruz Belhanda’nin hicbir baltaya sap olamadigi maclari.

Sol açıklarında hakikaten Tolga oynayacaksa Emre Mor'la başlayalım. Emre'nin defansa yardım konusundaki zaafı çok problem oluşturmaz böyle bir durumda. Hücumda da içlerinden geçer. Feghouli de forvet arkası oynar.

2.5 yildir mac izlemiyosunuz sanirim. Biz dikkatli takip ediyoruz Belhanda’nin hicbir baltaya sap olamadigi maclari.

Adamın adı çıkmış bir kere yapacak bir şey yok. Mevcut kadroda oynaması gerekli. Daha iyisi varsa o oynasın tabi.

Tribüne kim gönderilirse gönderilsin bir kısım tepki gösterecek bu kesin. Ama bu maçı kazanamamanın mazereti yok son 6 maç ve 3 senedir galibiyet alamadık Fenere karşı.

Andone ve Donk doğru karar Lemina ve Belhanda olmalı kadroda Ömer tosunu oynayacak yoksa

Andone kadar ilerde agresif pres yapacak adam yok. Aramayız inşallah.
Bugün oyunun herhangibir bölümünde Andone oynarsa o 3 gollü elmanderli oynadığımız ve bilicadan yırttığı pozisyonun aynısından 3 tane görürüz. Umarım terim Andoneyi kadroda tutar. Bugün maçı çevirmek için falcaoyu demarke pozisyona sokacak mücadeleci bir gezen forvete çok ihtiyacımız var

yuh amq

Zeki Uzundurukan: "Fenerbahçe teknik heyeti, Fatih Terim'in yardımcılarıyla iletişim kurmasını engellemek için yanlarında jammer sinyal kesici getirecek."

IMG_2679.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca radikal değişikliklerini hep acı yenilgilerden sonra yapıyor o yüzden PSG maçındaki yenilgi bence hocayı çift forvete itecek

-----------------------------Muslera--------------------------------
--------Luyindama----------Donk-----------Marcao--------------
Feghouli----------Nzonzi----------Seri/Lemina-----------Emre/Ömer
----------------------------Belhanda--------------------------------
---------------Andone------------------Falcao----------------------

Kurulabilecek en optimum kadro bu bence bu şartlarda. Hem böylece yedeklerde de 2 yabancı bulundurma imkanımız oluyor.

Geri
Üst Alt