Ben bu kadar leş bir futbol görmedim.
Tebrikler Cüneyt Çakır maçı berabere bitirmeyi başardın. Her atağı kestin faul ve ofsayt ile :tbr::mad::mad:

FATIH TERIM PROFOSYONEL BI OYUN OLMADI HAKEM MACA ETKI ETMEDI HADI SIMDI CIK BI ACIKLAMA YAP BU TAKIM NEDEN TOP OYNAMIYOR FATIH TERIMMMM ??

Bu takim kotu yonetiliyor, bu gercegi kabul edersek toparlanma daha hizli olur.

Rezil futbol rezil yönetim. 150 Milyon euro’luk kadro bu derhal teknik ekipten rapor istensin böyle rezalet olamaz. Lig başlayalı 8.resmi maç hiç ışık yok iyi futbol yok. Fener ikinci yarı maçı neredeyse sürklase etti de beceriksizliklerinden atamadılar. Futbol kağıt üstünde oynanmaz sahada oynanır. Biz Falcao’yu da yeriz bu gidişle. Yönetim sorumluluk alsın burası at çiftliği değil biraz ciddiyet. Antrenmanlarda sadece fotoğraf çekiyorlar anlaşılan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rezalet bir derbi.... rezalet ötesi iki takım izledik.

Cüneyt Çakır da derin bir oh çekmiştir babelın eli var diye herhalde. İnce ince Fener'e çalıştı şerefsiz.

Totalde galibiyeti hak eden yoktu bu gece.

lemina neden çıkar şu amk maçından ömer girdi ne yaptı belhandanın adını duyan var mı .Yazıklar olsun

Belhanda varken seri ve lemina neyimize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acaba koç bizim ft’yi de mi satın aldı ? Karşılıklı atışmaları falan tiyatro olmasın ? Başka bir ihtimal gelmiyor aklıma

Geri
Üst Alt