Haftalardır savunduğunuz şey bu işte yok takım daha iyiye gidiyor yok takım birbirine oynadıkça daha alışacak yok formsuz oyuncular form tutunca daha iyi olacak... Futboldan anlamıyorsun bari bilgin olmadan fikrin olmasın ne oynuyor kardeşim bu takım savunmada ya da hücumda bana bir anlat hücum planı ne savunma planı ne ?

- Takım pres yapmayı bilmiyor.
- Takım top kapmayı bilmiyor.
- Takım savunma arkasına koşu yapmayı bilmiyor.
- Takım savunma arkasına top atmayı bilmiyor.
- Takım orta sahada üçgen kurmayı bilmiyor.
- TAKIM 10 SENEDİR DURAN TOP KULLANMAYI BİLMİYOR.
- Takım ver topu bireysel yetenekli oyunculara bir şeyler yapalım adlı oyunu oynuyor.

Fatih hocanın bir önceki döneminde gsarena forumunda da aynı cümlelerin benzerini kurmuştum yine ikili münakaşalar ve sonuç Terim'in istifası olmuştu. Aynı dejavuyu yaşıyorum şuan. Hocam radikal değişiklikler yapmazsan sezonu tamamlayamıyacaksın üzgünüm.

Finishing' i 20 olan bir forvet' in var. Geldiğinde atacak çok belli.

Ama sen gel adama bir tane pozisyon yaratama.

Gerçekten bunu açıklamalı birisi !!!!!!!!!!!!!!
fbde aynısı van persie için diyordu
demem o ki geçelim bu işleri
pozisyon kovalayacak forvet dediğin hele bu seviyedeyse kovalamazsan gelmez

madem donku almiycaksin niye seri veya yedek forveti kadroya almassin futbol katili
Çünkü korkak, çünkü gölgesinden korkar olmuş. Çünkü stoperlere birşey olursa yedek yok diye korkuyor. Eskiden yaa gol atamazsam diye korkar ve yedekleri ona göre yerleştirirdi. Eskiden stoper, orta saha çıkarır 2. 3. Forveti alırdı oyuna. Şimdi hayal kuruyor, hayaline tüküretim senin daha fazlasını yazamıyorum, yazıp yazıp siliyorum

Acilen futbolu bilen bir td ihtiyacımız var. Babel bu sezondan sonra 2 yıl daha bizimle bu arada. Bu yanlış kurulmuş kadroya rağmen her hangi bir sistemi oyun planı olan bi td ile sonuna kadar zorlayabiliriz.

Cüneyt de tam hakem kaşarı. Dıt dıt dıt sürekli durdurdu, yavaşlattı oyunu. Herif derbileri berabere bitirtmek için yönetiyor.

Uzun zamandır izlediğim en kötü derbiydi. İki takım da ikinci yarı kaleye isabetli şut bile atamadı. Bunun adı futbol olamaz, bunun adı rezilliktir. Falcao'ya top atılmıyor. Babel, Feghouli ve Belhanda bu maçta büyük hayal kırıklığıydı. Nzonzi ve Muslera açık ara takımın en hazır oyuncuları...

Bu oyunla olmaz !

Çok iyi bir kadromuz var. Teknik ekibin bahanesi yok olamaz. Böyle kötü futbol izletme hakları yok.

Sahaya çıkan ilk 11' in kimyası bozuk.

Bir de şöyle denemek lazım.

Muslera
Şener Luyindama Marcao Naga
Feghouli Nzonzi Lemina Ömer
Falcao Andone
Seri, Babel ve Belhanda kulübede, Mariano ve Donk tribünde.

Bu sayede oyuna hamle şansın da olur.

Seri lemanina nzonzi Belhanda gibi adamlar ortasahada var biz Omere kaliyoruz Allahim yarabbim ya omer 10 mactan super oynasa 1 macta herseyi berbat edebilecek bi Adam bunu gormek zor degil.

Psg maçı şifreli yayına döner. Fenere benzemezler bukadar rezil bi takım 5 yemeden sahadan çıkmaz

Kadro seçimi yanlış Lemina şuan için yetersiz donk veya Seri ile başlaması gerek Fegouli değişikliği yanlış babelin oyunda kalması yanlış anlamak zor gerçekten iki pas yapamıyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt