4-1-4-1 sacmaligindan ne zaman vaz gececegiz

Sampiyon olacagimizdan eminim ama 4-1-4-1 olmuyor bunu artik degismek lazim

Bizimki mallık. Herifleri geçen yıl hocasız halleriyle 2-0'dan yenemedik, 50 dakika Kadıköy'de 10 kişi oynadılar 2 tane sallayıp seriyi bitirmedik. Neyimize güvendik de bu maçı alabileceğimize kanaat getirdik ki. Sneijder gibi büyük maç aldırabilecek bir 10 numara olmadığı müddetçe deplasmanda herhangi bir derbi galibiyeti alabileceğimizi, Fener'i de içerde dışarda herhangi bir şekilde yenebileceğimizi düşünmüyorum ben artık. Zaten Fener'i en son yendiğimiz iç saha maçlarında da gollerin alayı Sneijder'den gelmiş. Hep Melo gibi yırtıcı, Ujfa gibi dağıtıcı filan diyoruz da Sneijder gibi bitiriciyi hepsinden çok arıyoruz bence.

Hoca formsuz futbolcular formsuz ne olacak sonumuz bilmiyorum.Sistem değişikliği en hızlı çözüm gibi.Hiç sevmediğim 1 sistem olsada 3 5 2 denenmeli.Falcao Andone formulü bu kısır döngüye çözüm olabilir.Leminada kanat bek olarak mariano dedenin yerinde oynar.Yoksa bu sistemle haftaya gençler maçınada yazın 0 yada 1 puan.

Bu takımdan çok bi cacık olmaz. Leminayı ve stoperleri çıkar 30 yaş üstü emekliler topluluğu bir takım var. Bunlarla fizik üstünlük pek mümkün değil. Ancak iyi konsantrasyon ve yüksek pas kalitesiyle bişey olabilir ama oda yok. Takımı geçen yıl taşıyan tek koşuyapan oyuncu 22lik onyekuruydu. Şu an bu takımda topu önüne atsan koşup sürecek tekbir oyuncu yok.
Radikal değişiklikler yapma zamanı geçiyor hocamızın ihtiyar inadını bırakması lazım. Andone, seri, lemina hatta şener gibi oyuncuları direk 11 başlatması gerekiyor, babel ve marianoyu kadro dan çıkartması lazım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takım kötü diye taraftar kötü olacak diye bişey yok. izlediğim en kötü derbi atmosferiydi. tek bir dk bile baskı hissettiğini düşünmüyorum fenerin ya da cüneytin rahat rahat takıldılar.
Endüstri futbolu, mecbur değiller eğer sahada oyun yoksa ama onlar en azından olmaları gereken yerdeler. Fatih Hoca nerede? Konuştuğu için 3 maçtır yok yerinde.

Geri
Üst Alt