Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
millet napsın, 1500tl bilet al, falcaoyu 2 ay bekle sonra bu eziklere karşı bir gol bile atma. Bence hep beraber küfür edelim birlik olarak
Ft futbolu. Taktik maktik yok. Me me meBugun ne oynadik biz
Hocan, takıma top oynatsın önce. Taraftar işine yapar.Dün sınıfta kalan 50bin taraftar vardı, cekirdek ki mi yiyorsunuz kardesim, tek bir uğultu, takımı gazlayacak bir marş söyleyemediniz.
Allah kahretsin sizi lanet olsun hadi skoru geçtim oyun anlamında ezilmek nedir reziller ordusu dün gece tam anlamıyla utandım! kadro kalitesi ve iç saha avantajı fenerde olsaydı dün en az 4 yemiştik
Aynen tribünü takım ateşler.Hocan, takıma top oynatsın önce. Taraftar işine yapar.
Endüstri futbolu, mecbur değiller eğer sahada oyun yoksa ama onlar en azından olmaları gereken yerdeler. Fatih Hoca nerede? Konuştuğu için 3 maçtır yok yerinde.takım kötü diye taraftar kötü olacak diye bişey yok. izlediğim en kötü derbi atmosferiydi. tek bir dk bile baskı hissettiğini düşünmüyorum fenerin ya da cüneytin rahat rahat takıldılar.