⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Ne yapıp edip babel-andone çift forvet çıkmalıyız.. En büyük sıkıntı orta 3lü seri-nzonzi in yanına yazacak adam yok.. Feghoulinin bu maç forvet arkası oynaması bizim için çok daha iyi olur.. Kanatsız oyunda çok sırotacağımızı düşünmüyorum zaten kanatlarımı çok etkisiz.. Ortadan gelip bolca karambol yaratmamız lazım babel-andone iyi karıştırır oraları biri fiziki diğeri mücadeleci.. Lemina sağlıklı olsa dediğim sistem gayet iyi işlerdi.. Ömer bayram nedense hiç güven vermiyor.. Taylanın durumu hakkında zerre fikrim yok.. Belhandayı söylemiyorum bile
Ne yapip edip babeli niye oynatiyoruz abi? Fegh napti da illa oynamasi lazim? Yürüyecek adam yoksa sahada biri yapar bu işi sorun degil. Bu ikili yedek olmali bana kalirsa

Feghouli banko oynamalı. Ben anlamam son maçta kötüydü filan deplasmanda en skorer oyuncumuz kendisi idi. Jimmy, Taylan filan bunlara da kulübe ısıtsınlar diye para vermiyoruz arada kullanalım. Beklerde de revizasyon gerek birinin ciğeri diğerinin adalesi sos verecektir.

Ne yapip edip babeli niye oynatiyoruz abi? Fegh napti da illa oynamasi lazim? Yürüyecek adam yoksa sahada biri yapar bu işi sorun degil. Bu ikili yedek olmali bana kalirsa

Çok bir seçenek yok elde maalesef.. Emre morun falan durumu ortada kafa olarak hala futbola girememiş falcao da sakat.. Geriye bu adamların mevkisinde oynayacak adem ve jimmy kalıyor onların kendine faydası yok..

Valla bu takim deplasmana bizim mahalleye gelse biz mahalleli olarak 11 cikarsak onu bile rahat yenemez.ozledik artik 3 4 gollu galibiyeti..oynayin artik beee

Allah(c.c) rızası için kazanın lan

Duran topları çalışalım artık takımda uzun boylu çok adam var, ne zamandır duran top golü atamıyoruz.

Gol kralliginda ilk 20'de olan tek topcumuz 2 golle Babel.O 2 gol de rakibe carpti.Falcao'nunki de oyle.Dogru duzgun golumuz yok lan

Bizim topçular topu alıp vurana kadar savunma önüne geliyor anca çarparak gol oluyor ya da hiç kaleye gitmiyor top , leminanın fbye attığı şutlar gibi şutumuz bile yok doğru düzgün.

İsla bugün kaç kez ileri çıkıp orta açtı iyi vaya kötü.. Fişek gibi değilki Mariano. Teknik ama fiziksel ve orta becerisi kötü.

Geri
Üst Alt