⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

He tabi hemen istifa etsin gelen müthiş oynatacak zaten.

Çok kötü oynuyoruz ama bir ortanız da olsun birader.

Maçlarda pozisyon bulamıyoruz çok sıkıcı ve pasif oynuyoruz her hafta bu durum daha da kötüye gidiyor

Evet sözün bittiği yer ligin en kötü takımı Gençlerbirliği Galatasaray kalesine 20 şut çekti. Fatih Terim biraz Galatasaraylıysa bugün istifa eder.

7 maçta attığımız gol sayısı 6

3 golü de Kayseri deplasmanında atmıştık

Fatih terim giderse haber verin ben ft gidene kadar maçları izlemem.

lig sonuncusu gençlerbirliği bizden daha tehlikeli ataklar yaptı ki biz atak yaptıkmı tartışılır adamlar 10 kişi kaldı geri çekilmedi nasıl başladıysa öyle bitirdiler bizimkiler olsa 1-0 a yatmaya çalışırdık gol pozisyonuna giremiyoruz gol zaten atamıyoruz her hafta boş boş bahaneler büyük imparator bakalım şimdi ne hikaye anlatacak.

Yazıp yazıp siliyorum diyeceklerimi. Neyse ceza almak istemiyorum FATİH TERİM İSTİFAAA geçmiş başarılarla yaşanılmıyor bu takım iki yıldır top oynamıyor çağımıza ayak uyduramıyosun artık bence yol yakınken güzel anılarla ayrıl.

Kimse kusura bakmasın kardeşim bir hata 1 kere 2 kere falan yapılır. 7-8 kere yapılmaz yapılıyorsa o zaten hata değildir onun adı başka bir şeydir.

Şu saatten sonra futbolu daha mı iyi bilecen rerererororo yapan adam varsa kalbini kırarım bak kırarım dönüpte arkama bakmam üzülmüş müdür diye. Bir insan bir takımın bu kadar ırzına geçmez, geçemez.
Hatanın en büyüğü iki beki yedekleyebilen bir adam varken Şener gibi bir opsiyonun varken tercihin Mariano denen itoğlu itten yana kullanan futbolu falan bilmiyordur. Lakayıtlıkta zirve noktasına erip adamın sırtına yumruk atan bir adet karaktersiz oyuncu var takımda. Oynatanında tutanında 6222

Maçı izleyemedim birisi bana bu şut ve isabetli şut istatistiklerini açıklayabilir mi?

Adjustments.JPG

Bu maç fatih hocaya yazılır her zaman iyi bir kadroyu bozar kendi takımını kurar ve sınıfta kalır istifa yakındır bilginize bu takım götünü kaldıramıyor forvete top taşımıyor ne oynadığını dahi bilmiyor takım maç seçiyor şampiyonlar Ligi'nde asılıyor maça Babel Selçuk belhanda ne verdi sürekli 11 oynuyor anlamak için uğraşıyorum anlamıyorum anlayan biri varsa seriyi neden kesti neden 3 5 2 bozdu neden anlamıyorum ihanete ediyorlar takıma ..

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Mor oyuna girdikten sonra 5 dakika oynadık gerisi boşuna ...

Geri
Üst Alt