⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Bu maç hocaya yazar, bu maç hocaya yazar. Her hafta aynı şeyi söylüyoruz yeter be. Ne bok olduğunu herkes bilirken leşçuk oynar, bu belhanda 90 dakka oyunda durur. Sana tehlike yaratabilecek tek oyuncu Emre dalga geçer gibi 85te oyuna alınır. Her hafta bir yerle uğraşacağına keşke takımla uğraşsan hoca. Bu takıma organize kötülüğü sen ve ekibin yapıyorsunuz ne yazıkki

Terim maça Mariano Nagatomo hele Selçuk ile başladığını görünce; üstüne ikinci yarıya hâlâ Selçuk ile başladığını görünce,bir de üstüne takımın en iyisi Feguli yi çıkarip Ömer Bayram i oyuna almayıp Jimmy i aldığını görünce o zaman anladım.Hoca artık gitmek istiyor.Yine iki sezon şampiyon olup iyi bir sözleşme ile teklif aldı ve de bizlere söz verdiği için kendi bıraktı demesinler diye takımı açık açık sabote etti.Yoksa yıllarca bildiğimiz Terim bunları yapmaz,yapsa da ikinci yarı hatadan dönerdi.Burda iş yönetime düşüyor, karşılıklı konuşup her şeyi açık açık konuşmak gerekir.Muhtemelen o takım Real, Fiorentina,Milan üçlüsünden biri.

Hoca aslında daha fazla ceza almak istiyordu levent şahin cıkıp yine haftaya bambaşka gs izleyeceksiniz diyip giderlerdi ama yine başına kaldı vah vah.

Nagatono denilen palyacoyu çöl Bedevisini Selçuk denen vitaminsizi bı tarafına sok çıkarma...adaletsiz dagittigin forma bı tarafından çıkacak..maçın içine sic deseydin birine bunları yapardı ..yazıklar olsun 5 para etmez hocalığın..şerefli maglubiyetlerler le şampiyonlar ligi biter ligde kavga dovus atar yapa yapa gider ligde takım olmazsa şampiyon olursa istifa eder takımın iki senesini yer

Öncelikle rezil bir oyunla futboldan soğutan takımımızı kutlarım. 15 günlük Milli arada kafamız rahat olacak böyle bir Galatasaray izlemek istemiyorum. Kazanmayı zaten haketmemiştik. Hatta Gençlerbirliği'nin gol bulmasını istedim çünkü ancak gol yemek biraz takımı hareketlendirebilirdi. Anlam veremediğim bir şey var takımda. Fatih Terim çıkıp anlatsın, izah etsin biz anlayamıyoruz takım neden böyle. Son dakikalarda Belhanda'ya yapılan net penaltı. Hakemler VAR'a bile gitmedi. Kötü futbolu bizler eleştireceğiz ama sen orada hakem diye bulunuyorsan o penaltıyı çalacaksın.

Hoca can simidi olarak göreve gelince çok daha başarılı, kendi transfer yaptırıp sistem kurmaya çalıştıkça tokezledi hep

Bok gibi oynadık eyvallahta 3 puanı haketmedik diye penaltı çalmak yasak mi lehimize ?
Belhanda kazmasinin pozisyonunda vara neden çağrılmadı hakem ?

Selçuk denan kan emici hala nasıl bu takımdan ekmek yer aklım almıyor. Belhanda hiç girmek istemiyorum.

Çok yaşlı bir takımız hep günü kurtarmaya çalışan kadrolar. Finansal anlamda dünyanın büyükleri ile yarışamıyoruz ama hâlâ olmayacak şeyleri deniyoruz. Altyapıya yatırım yapın ulan kodumun beyinsizleri genç oyuncuları oynatın işi bitmiş yaşı geçmiş yabancı oyuncuları almayın. Adam gibi tesisler yapan geleceği dönük yatırım yapın mal sürüleri sünger beyinliler

Oynanan oyunu falan bi kenara birakiyorum selcuk’un baslamasi ve psg macindan sonra hala 4-1-4-1 sacmaligi ile baslanmasi Fatih hoca’ya yazar

Takımda düzgün kanat,bek ve 10 numara yokki. Belhanda bal yapmayan arı naptığı belli değil üstüne saçma sapan yerlerde top kaptırıp tehlike yaşattırıyor. Kanatlar ve bekler desen hareket etmeye halleri yok hız 0

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Bizim belhanda mali ile babel kağnısı ile olup olabileceğimiz durum bu. Terime laf yok mu derseniz geçen hafta maçı izleyip dayanamayıp iyi sövdüm. Bu hafta izlemediğim için pişman değilim. Psg maçından sonra da yazmıştım oyuncular Cl gazıyla iyi gözüktüler dolayısı ile oyun da iyi gözüktü diye. Maçı hiç izlemeden yorum okumadan tahmin yapayım. Feguli--mariano paslaştı, belhanda top kaybetti, forvetimiz topla 4-5 kere buluştuysa iyi, ceza sahası dışı şut yok, içinde de varsa 2-3 tane ancadır. Daha anlatırdım tahminen de bunlardan bile feci şekilde eminim. Bu takımdan bi b.k olmaz. 7 haftadır 1 tek konu bile düzelmez mi bir takımda

Mariano - Nagatomo
Babel-Belhanda-Feguli

Bu beşli ile gol atamayız. Atamıyoruz da.

Yazık. 2 sene üst üste şampiyon ol. ' sene CL ye git. Hatırı sayılır para al. Gomis, Rodriquez, Ozan, Fernando iyi para kazan. O kadar forvetsiz oynadıktan sonra Falcao-Andone yi al, Seri-Lemina-Nzonzi yi al. Ama gel gör ki bu 5 li takımı hücuma götüremesin. Pozisyon yok, şut yok.

Evet hediye ettiğimiz bir maç daha Fenerbahçe şampiyon olacak ha gayret

Lig sonuncusundan 5 yiyorduk ve neredeyse kaleyi bulan şutumuz, tek bir pozisyonumuz yok.

Selçuk Ömer değişikliği yapacağına tuttu düzgün pas atabilen tek adamı Fegholiyi çıkarttı. Sonrasında Selçuk'u çıkartırken "herhalde Adem'i forvete sokacak 2 forvet yapacak, aferim hocaya" dedik tuttu Adem'i ortasahaya koydu. Emre Mor'u oyuna aldı onun pas atacağı takımın tek forveti Andone'yi çıkarttı.

Böyle bir yönetim olamaz. Ali Koç'a GS yi bir maçlık yönetip sabote et desek bu kadarını yapamazdı. Fatih Hocam bu saatten sonra bende söz bitti böyle laubalice takım yönetilmez.

Geri
Üst Alt