⚽ SL 19/20 H:8 | Galatasaray 3-2 Sivasspor | MS | 18 Ekim

Maçı izlemedim sinir yok stres yok belhanda malını görmedim oh sabahın 7sinde pek mutlu etti 3 puan.

Bu takım iki senedir 10 kişi oynuyor fatih terim yüzünden belhanda diye biri yok adam artık kendinin kotu oyuncu olduğunu bildigi için top ona gelmesin diye saklanıyor topu alınca da o kadar kotu paslar atiyor ki arkadaslarini zor durumda bırakıyor oyunu kuramadigi için luyindama oyun kurmaya calisiyir Ömer Bayram oyun kurmaya calisiyor sonra top kaybı olunca biz defans oyuncularina kızıyoruz zaten top kaybı olunca yalancı pres yapıyor bazen onu da yapmıyor şut desen yok orta açmaz bu adam neden var sayın Fatih Terim neden bu sevda NEDEN ?????

Belhanda'nın 3 senedir düzenli olarak yaptığı top kayıplarını Seri 5 dakika yaptı diye taraftar Seri'yi yuhaladı. Ama ben taraftara kızmıyorum, Belhanda'nın yaptığı top kayıplarına bünyemiz o kadar alıştıki o yapınca normal geliyor. Son Gençlerbirliği maçının ilk yarısında 10 top kaybı yapan Belhanda'yı dün 11'de görünce bu sezon için bir kere daha Fatih Terim'e olan inancımı yitirdim. Bu Belhanda'dan ocak ayında kurtuluruz inşallah adamın suratını görmeye tahammülüm kalmadı.

yine kanser olduğumuz rezil bir maçtı evimizde 10 kişi kalan sivasa neredeyse puan veriyorduk

Maçın hakkı 3-3'tü doğruları söylemek gerekirse.

Böyle maçları ne olursa olsun kazanmak önemlidir. Geçen seneki Akhisar. Ondan önceki sene Karabük ve Konya maçları kendi evimizde. İlla böyle maçlar oluyor. Dün çok kötü değildik. Oyuncu değişiklikleri takımın savunma disiplinini bozdu. Donkun son dakikadaki bacak arası gevşekliğine hiç girmiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre mor u emre Taşdemir i beğenen arkadaşlar var belhandayi da tabi bu üç adam normalde Galatasaray kadrosuna giremez nzonzi yanına ndiaye gelmesi lazım yada onun gibi biri top kazanamiyoruz top bizdeyken 4-2-3-1 oynayacağız top rakipte iken 4-4-2 oynamaliyiz nzonzi yanına Taylan i neden koymadi hoca dün 2-0 ondesin rakip 10 kişi görelim çocuğu yok sol taraf bitti emre Taşdemir al nagatomoyu bitir maçı yok illa donk girecek bari donku nzonzi yerine al hoca çok formsuz biz şampiyon olamayız bu sene

rakip taraftar forumlarında pozisyon penaltı değil ve gösterilen kartın kırmızı kart ile alakası yok diyen futbol bilgisi deniz seviyesinde olan insan müsveddelerine seslenmek istiyorum;

sizin bilmekte! olduğunuz futbol kuralları ve futbol bilginize SIÇAYIM!!

Penaltıya penaltı değil diyecek kadar fanatiklikle beyni iğfal olmuş kekolar var mı gerçekten?

Geri
Üst Alt