⚽ SL 19/20 H:8 | Galatasaray 3-2 Sivasspor | MS | 18 Ekim

Sahada Gaz verecek futbolcularda olmasi lazim Full yabanci olunca gazda verilmiyor ilerde iyi press yapiyoruz ama 2. Yari dusebiliriz sahadaki yerli oyuncularinin cogunun mac eksigi var degisiklikleri iyi ayarlamamiz lazim
Ilk yari bittiginde bu yorumu yapmistim rakip 10 kisi olmasina ragmen 60 70 kadar dayandi Adamlar

Hahaha belhanda 3 sarı kartlı o yüzden aldım oyundan diyor.Karga maçındada 11 de kesin.Çıldıracam artık.
Ömer bayram yok haftaya leminanin durumu belirsiz haftaya oynayacak mi belli değil seri formsuz psg macinda çok beğenmiştim ama bugün kötüydü feghouli oynayabilir o bölgede ama o da çok formsuz resmen varlık içinde yokluk yaşiyoruz

Hahaha belhanda 3 sarı kartlı o yüzden aldım oyundan diyor.Karga maçındada 11 de kesin.Çıldıracam artık.
Bu adam hasta ya bi daha kovduracak kendini. İnatlaşıyor resmen mr ego ben bilirim havalarında ama o zamanların geçti artık oynattığın oyun ortada ve sen futbolu bilmiyosun evet futbolu bilmiyorsun.

şenerin neyini beğendiniz arkadaş iki golden onun kanadından yapılan ortalarla gelmedi mi
Sadece yediğimiz 2 tane değil. O kanattan gelipte Adamların atamadığı da en 3 pozisyon vardır. Bknz. Donkun bacak arası yediği ve adamın karşı karşıya dışarı attığı top. O da şener kanadından geldi

Pozisyon zenginliği anlamında begendim takımı.ilkyarinin ilk 15 dakikası ve 2.yarinin ilk 30 dakikasi çok iyiydik.ilkyarida mert hakanin araya kaçtıği anda verilen 3 pozisyona gelince pozisyon bası ofsayt zaten.konusmaya bile gerek yok.sivas 2.yari 10 kişiydi ve zerre top oynamadı ama 2 kez geldi ve gol oldu şenerin hatalarından ötürü.sener ilkyarı iyiydi ama 2 kez adamını kacırdı ve gol oldu ne yazıkki.senerin maç eksiği var.ayrica 3-1den sonra emre ve andone golleri kaçırmasa,en azından biri gol olsa mac 6ya gidiyordu.atamayana atarlar,hata yaparsan.iki golde bireysel hata.ilk golde emre taşdemir de hatalı sanırım.onun da maç eksiği var.bunlari bilerek maçı değerlendirmek iyi olur.lemina,falcao,feghouli ve seri olmadan oynamak zor ayrıca.buyuk eksikler.ama kadro iyi olduğu için rotasyon doğru.seri lakayitligi dışında babele attığı uzun pas ve bi paslaşma sonucu takimi ataga cikarmasiyla yine hayran biraktirdi.bunlarin dışında sivasin bulduğu iki pozisyonda erdoğan imzası var ,yetenekli ama zaten 3-1den sonra o golleri atsaydık,şener 2.kez rakibini kacirmasaydi sivasta gaza gelmeyecekti.

Evinde oynadığı son 40 Süper Lig maçını kaybetmeyen @GalatasaraySK (33G 7B); hem kulüp tarihinin en uzun serisini yaşıyor, hem de ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda. Yuva.

Sadece yediğimiz 2 tane değil. O kanattan gelipte Adamların atamadığı da en 3 pozisyon vardır. Bknz. Donkun bacak arası yediği ve adamın karşı karşıya dışarı attığı top. O da şener kanadından geldi

O pozizyonlarda hatalı şener değil emre mor.Çünkü sivasın sol tarafındaki oyuncuyu takip etmeyi bıraktı.Şener gollerde adamını tutuyordu.Ayrıca Donkun mal gibi bacak arası çalım yemesinde şener ne yapacak.

Adam iyiydik rehavetten atamadık diyo, o ne demekse artık. Ulan sivasın kaçırdıklarını, baskı altında kaldığımızı napcaz, bu adam neresiyle izliyo ya maçları, bitmiş haberi yok.

O pozizyonlarda hatalı şener değil emre mor.Çünkü sivasın sol tarafındaki oyuncuyu takip etmeyi bıraktı.Şener gollerde adamını tutuyordu.Ayrıca Donkun mal gibi bacak arası çalım yemesinde şener ne yapacak.

aynen öyle.

konya macinda dogru degisiklikleri yapip fener macinda seri ve andoneyi kadro disi birakmayip ilk 11 cikarsaydi suan ic sahada firesiz devam ediyorduk.

O zaman bu mantıkla mariano ilah olmalı. Feghouli de rakibini kovalamıyor ama ben bir maçta bir kanattan bu kadar atak yediğimizi hatırlamıyorum

Mert hakan çok iyiydi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçın son bölümünü bu surat ifadesiyle izledim:

yüz ifadesi.png

2 pas hatasi ile seriyi yuhlayan bu taraftar 700 gundur belhandaya ses cikarmadi. Yaziklar olsun

Bu bilinçsiz taraftardanda, çapsız yönetimlerdende bıktım.hadi bunları biliyoruz.En acısıda çok sevdiğim Fatih terime olan öfkem her gün artıyor.Ve hayal kırıklılığına uğruyorum.bu kadar basit hataları nasıl yapıyor anlamak mümkün değil.

Artık tek tek oyuncu analizi yapmaya gerek yok.
Rezil bir kadromuz var.Kadro planlaması rezalet.

Devre arasına kadar en az puan kaybıyla gitmemiz gerekiyor.

Bu takıma doğru oyuncu takviyesi olmadığı müddetçe bizden hiçbir halt olmaz.

Yahu 10 kişilik takıma karşı ortalama bir doğru saha yayılışı yapılsa maç çok farklı biterdi.yemin ederim 3 ligde bizim yaptığımız rezalet savunmayı yapmazlar.

Sen çoğu maçta şu takıma hiçbirşey vermemişsin.Bencilliğin kralını yapmışsın.10 kişilik bir takıma gol attıktan sonra taraftara hareket yapıyorsun.Bu adamlardan ne beklersin ki.

Böyle devam ederse ne Nzonzi ve andone bu takımda durmaz gider.

Dediğim gibi bu takım sorunları çok büyük.Hangi oyuncuyu koyarsan koy,hangi sistemle oynarsan oyna bu takımda planlama hatası var.

Benim merak ettiğimde bu takım rakipten top niye alamıyor yahu çok merak ettiğim konu bu

O zaman bu mantıkla mariano ilah olmalı. Feghouli de rakibini kovalamıyor ama ben bir maçta bir kanattan bu kadar atak yediğimizi hatırlamıyorum

Yoo alakası yok.Mariano bire birde çalım manyağı oluyor her maç.Ayrıca ağır ve hantal.Hücumda bugun şenerin ileri çıkıpta yaptığı başarılı işlerin yarısını bile yapamıyor.Hata arıyorsan golde ömer bayramı ve emre moru iyi izle.

Ben yanlış maç mı izledim? Takım ne zaman iyi futbol oynadı? Sivas 10 kişi daha iyi oynadı bizden. O son pozisyon gol olsaydı " İyi oynadık " diyenler ne diyeceklerdi?

Bizim beklerin hepsini topla bir bek etmiyor. Sağ bek Şener kaçırıyor, sol bek Ömer vurduruyor.
Seri girdi. Sanki yedek kulübesinde uyumuş da uyandırılıp sahaya girmiş gibiydi. Ceza sahasında o yaptığı hareketi amatörde yapsa sahadan kovarlar.
Belhanda ruh gibi oynamaya devam ediyor. Geldiğinde de böyleydi. Açığını Ndiaye, Fernando ve diğerleri kapatıyordu. Artık kapatan da yok.
Uzaktan şutumuz vardı hayret.
İsabetli ortamız yine yok denecek kadar azdı.
Forvetimize yine pozisyon ( pozisyonlar demiyorum ) hazırlayamadık. Adam 2 golü de kendi attı.
Bu sene çile senesi. Bu takım böyle. Taraftarı kanser edecek bir kadro var. 3-0 önde olduğu maçı rahatlıkla 3-3 e getirebilecek, hatta 4. golü yiyebilecek bir kapasite var bizim topçularda.

Bu kondisyon işi iyice boka sardı. Pres yapamıyoruz denizli konya sivas gençler bütün takımlara kondisyon olmadığı için mahkum oynadık hala aynı devam ediyor.

Geri
Üst Alt