⚽ SL 19/20 H:8 | Galatasaray 3-2 Sivasspor | MS | 18 Ekim

O maçta Belhanda yoktu.Malatya maçında da diğer lig maçlarına göre güzel oynadık.Onda da yoktu.Bu herifin kesilmesi lazım biraz top oynamamız için.

Skor yapsa oyun içi hataları çekilir de o da yok ne yaptığı belli değil, bilmiyorum hoca da kesecek gibi durmuyor.

kötüyüz kötü 10 kişi adamlar 2 gol attı yetmedi 3'ü aradılar resmen rezillik iyi biri varsa Ömer ve Andone

Seri yok diye hocaya laf atan adamlar Seriyi oyuna alinca seriyi aldi oyunu verdi diyor ulan az tutarli olun bari. Ilk yari takim cok kostu cok mucadele etti ozelilikle yerliler mac eksikleri var adamlar 60tan 70ten sonra dusmeye basladilar oyuna girenlerde terski etki yabinca 3 puani zorla almis olduk ilk yaridaki takima zaman vermek lazim.

Yapma hoca yaa, çok iyiydik ama rehavetten atamadık diyor.
Adamların kaçırdıklarını görmedin herhalde.

acaba belhanda yerine emre mor çekilip emre yerine fegli kadro iş yapar mı

Andone ve Emre Mor maçın yıldızları ilk 11'in vazgeçilmez oyuncuları olmaya göz kırpıyor Şener ve Ömer Bayramı da beğendim diğer oyuncular vasat

O kadar ustun bir oyun sergiliyorsun ve bu sira tek gol bide atamiyorsun

Yok abi yok hakketen hoca saçmalıyor artık. Hala belhandayı bjk maçında cezalı olmasın diye çıkarttım diyor. Valla çıldıracam artık

Ilginc bir sekilde son dakika golu yemedi bizim takim.yanliz bu takimin bu hali hic ic acici degil 10 kisi kalmis sivastan son 10 dakika 3 tane gol pozizyonu vermek bu 130 milyon euroluk takima hic yakismadi.bence en kisa zamanda fatih terimle basarilarindan dolayi tesekkur edilip yollar ayrilmali fatih terimi severim sayarim ama oyun okuma ozelligini kaybetmis.belhandanin takima verdigi zarari goremeyecek kadar bitik durumda.eger fatih hocayla devam edersek bu sene sampiyonlar ligi cok buyuk husran olucak malesef

Selçuk'un oyuna girdiği maçlar, Ahmet Çalık'ın oyuna girdiği maçlar ve Ömer Bayram'ın sol bekte oynadığı maçlar. Bu hamleleri her yaptığında gol yiyoruz ama hoca bir türlü anlamıyor, vazgeçmiyor.

Geri
Üst Alt