⚽ SL 19/20 H:8 | Galatasaray 3-2 Sivasspor | MS | 18 Ekim

Bu maç milat maçıdır. Bakalım Fatih hoca hatasından ders alıp öyle bir kadro ile mi çıkacak, yoksa hatasına devam edip ders almam ders veririm ilkesine devam mı edecek?

Bekleyip göreceğiz..
10126.webp

4-1
Falcao 2x
Emre Mor
Luyindama

Nando
Sener Luyi Marcao Emre
Nzonzi Lemina
Fegh Seri Emre
Falcao

Fb 11. 12. haftadan sonra çok puan kaybedecek,kopma durumu olmaz rahat ol.

Sadece Fb degil.Basak ve Ts'den biri hatta ikisi de firlayabilir.Sana icerde fire olacak dediysem bu maci da demedim.Ilk 2 hafta galibiyetin yok.3 haftadir yenemiyorsun.Sivas'i da yenemezsen Bjk'yi de yenemeyeceginden dolayi 5 haftalik seri olacak.E nasil sampiyon olacaksin boyle?Olmaz.

Sadece Fb degil.Basak ve Ts'den biri hatta ikisi de firlayabilir.Sana icerde fire olacak dediysem bu maci da demedim.Ilk 2 hafta galibiyetin yok.3 haftadir yenemiyorsun.Sivas'i da yenemezsen Bjk'yi de yenemeyeceginden dolayi 5 haftalik seri olacak.E nasil sampiyon olacaksin boyle?Olmaz.

Onları geçeriz bir şekilde.Fb önemli

Göreceğiz.

Salt galibiyet bir zahmet kimseyi kesmesin artık.

Bu maçtan itibaren iyi oyun görmek istiyorum. Şansa bala atılmış golle kazanacaksak, kaybedelim daha iyi.

Hoca söylediği gibi hem sistemi hem oyuncuları değiştirecek mi göreceğiz.

Yine 4-1-4-1 yapıp, mesela Belhanda yerine Seri'yi monte edecekse işimiz var.

Iyi oyun felan beklemiyorum rezalet oynarız,birinin totosuna felan carparsa 1-0 kazaniriz belki...

4 golden aşağısı kurtarmaz. Tahminim 5-2 alırız maçı. Falcao hattrick yapar. 1'er gol de Feghouli ve Babel'den gelir.

Geri
Üst Alt