⚽ SL 19/20 H:8 | Galatasaray 3-2 Sivasspor | MS | 18 Ekim

Ne mac izleyesim var ne takimi merak ediyorum
Sinir hastasi olmaktan baska bir ise yaramiyor

her hafta maçlarmızı heycanla beklerdim kaç atacağız diye şimdi kaç yeriz diye korkuyorum

Çaresiz ve sıkıcı bir oyunla 0-0 ya da 1-1 skorlu beraberlik bekliyorum. Sivas iyi takım.

Zulüm başlıyor.

gerçekten çok merak ediyorum bu maçı
ilk yarı maçı izleyip ikinci yarı hercai yeni bölüm izleyeceğim :)

Üç ihtimalli maç. Ya yeniliriz, ya berabere kalırız, ya da kazanırız.

Tahminlemem bu kadar.

anladığım kadarıyla köklü bir değişiklik olacak. temposuz gamsız herifleri kızağa çekecek hoca. tabi söylediklerini uygulayacak mı göreceğiz.

Muslera

Şener - Donk - Marcao - Ömer

Nzonzi - Seri

E. Mor - Feghouli - Babel

Andone​

Aklın yolu bir..
Yanlız ömerin sol bek performansı nagatomonun performansından çok daha kötü.
Ben ne olursa olsun elinizde başka alternatif olmadığı için nagatomonun oynamasından yanayım.
Ömeride fazla abartmamak lazım.

En önemli konu ne babel ne ömer belhandadır.

Eğerki bu adam gene ilk 11 de olursa Fatih terimin adaletindende,Galatasaraylılığındanda şüphe ederim. her zaman yanında olan ,savunan ve kendisini çok seven bir taraftar olarak benim için biter.Çünkü artık yeter.
Gerçekten belhandayı oynatırsa istifa etsin..Bizleride gerizekalı yerine koymasın.

Galatasarayın maçı var.Ne heyecan var ne istek.Bırak lig maçını şampiyonlar ligi maçlarını heyecanla beklerdik.O gün müthiş bir mutluluk olurdu.
Bunların hepsini alıp götürdüler.
Yöneticilerin senelerdir beceriksizlikleri ve klübe olan bağlılıkları,fatih terimin aynı şekilde basit hataları ve aslolan Galatasaray söylemlerinin karşılığını vermemesi,ruhsuz oyuncular..Bunun gibi çok neden bu duyguları alıp götürdü.

Son düzenleme:
Allah kahretsin satışa çıkmadan nasıl bitebildi ucuz biletler real maçı için satışa çıkar çıkmaz tıkladım koltuk bulunamadı dedi

Babam çarşamba uçakta kalp krizi geçirdi, Frankfurt’a acil iniş yapıldı. Hayatını kurtaran Frankfurt hastanesi ve doktorları oldu. Amsterdam’dan apar topar Frankfurt’a geçtik, hava şartları çok kötüydü, ve yollar berbat (autobahn).

Hayatımın en uzun 1.5 günüydü. Allah kimseyi hastahaneye düşürmesin.

Durumu stabil çok şükür. Mucizevi şekilde gözlerini bile açtı, herşey yolunda. Birazdan Amsterdam’a dönecem.

Son derece kaotik, yorucu ve duygusal 2 günün ardından umarım Galatasaray akşam moral ve ümit verici futbol oynar. Çünkü gerçekten ihtiyacım var..

Babam çarşamba uçakta kalp krizi geçirdi, Frankfurt’a acil iniş yapıldı. Hayatını kurtaran Frankfurt hastanesi ve doktorları oldu. Amsterdam’dan apar topar Frankfurt’a geçtik, hava şartları çok kötüydü, ve yollar berbat (autobahn).

Durumu stabil çok şükür. Mucizevi şekilde gözlerini bile açtı, herşey yolunda. Birazdan Amsterdam’a dönecem.

Son derece kaotik, yorucu ve duygusal 2 günün ardından umarım Galatasaray akşam moral ve ümit verici futbol oynar. Çünkü gerçekten ihtiyacım var..
Büyük geçmiş olsun dostum. Umarım söylediğin gibi sen ve sevdiklerin için moral verici bir maç olur.

cok gecmis olsun renkdas

Biz bu lige ve kaliteye aşığız

10218.jpg

Geri
Üst Alt