⚽ SL 19/20 H:8 | Galatasaray 3-2 Sivasspor | MS | 18 Ekim

Kimin oynadığı kimin oynamadığı zerre umrumda değil ama Allah rızası için artık futbol oynayın

Sol beke Omeri yazip iyi futbol bekleyenler var adam ortasahada biraz iyi gorundu diye sol bekte harikalar yaratacak sananlar var

Oha Bugün Mac var lan...Hıc hazir hissetmiyorum kendimi.

rezil falan oynuyoruz ama özledim be.. 2 haftadır siyaset, milli maç vs. okumaktan aşırı bunaldım. En azından futbol falan konuşup, stres atıyorduk.
Normal bi taraftarin takimi ne kadar kotu olursa olsun ozlemesi normal.Ama bizim gscde boyle 10 sene sampiyon olsak 1 sene kotu gitse aglamaya baslarlar.Umutlarida cok cabuk kaybediyorlar bende ozledim Galatasarayi izlemeyi ne kadar kotu olsakta bu sene

Bu maci ne yapip edip almaliyiz. Alamazsak gecmis olsun zaten.

Babam çarşamba uçakta kalp krizi geçirdi, Frankfurt’a acil iniş yapıldı. Hayatını kurtaran Frankfurt hastanesi ve doktorları oldu. Amsterdam’dan apar topar Frankfurt’a geçtik, hava şartları çok kötüydü, ve yollar berbat (autobahn).

Hayatımın en uzun 1.5 günüydü. Allah kimseyi hastahaneye düşürmesin.

Durumu stabil çok şükür. Mucizevi şekilde gözlerini bile açtı, herşey yolunda. Birazdan Amsterdam’a dönecem.

Son derece kaotik, yorucu ve duygusal 2 günün ardından umarım Galatasaray akşam moral ve ümit verici futbol oynar. Çünkü gerçekten ihtiyacım var..
Çok geçmiş olsun renktaş..Allah şifa versin..iyi olması çok şükür sen ve ailen adına sevindirici...

Artık bu takıma evimizde oynadığımız maçlarda seyircinin gazı da yetmemeye başladı. Durum çok mühim.

Galatasaray'da umutsuzluğa sürükleyen durum beklenen hiçbir oyuncunun inisiyatif alıp maç kazandıramaması durumu. Geçen sene Feghouli, Onyekuru, zaman zaman Belhanda ön plana çıkıyordu. Hücumda kısıtlı oyuncu sayısı vardı. Sezon öncesi buna yönelik oyuncu sayısında artış olduğunu düşünüyordu Galatasaraylılar ve beklentide olduğu her oyuncu bu fikre denklik göstermeyen performanslar sergileyince kötü oyun ve sonuçlar gelmeye devam etti. Emre Mor, Babel, Andone, Falcao vasat. Feghouli ve Belhanda hiç yok. Ön plana çıkan oyuncu performansları olmayınca uyuşuk, güçsüz, isteksiz bir takım izliyoruz her hafta.

Geçen sezon oyunun sıkıştığı durumlarda Feghouli, Belhanda ve Onyekuru sahneye çıkıyorlardı. Gol atıyorlardı, asist yapıyorlardı. Bu sene böyle bir oyuncu henüz çıkmadı.

Son haberlere ve söylentilere göre sanırım Babel bu maçta da ilk 11 başlayacak. Vay anasını

Şener - Emre T./Ömer B.

Emre Mor

Andone

Değişiklik vakti geldi..

Geri
Üst Alt