Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Beraberlik kokan bir maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal bi taraftarin takimi ne kadar kotu olursa olsun ozlemesi normal.Ama bizim gscde boyle 10 sene sampiyon olsak 1 sene kotu gitse aglamaya baslarlar.Umutlarida cok cabuk kaybediyorlar bende ozledim Galatasarayi izlemeyi ne kadar kotu olsakta bu senerezil falan oynuyoruz ama özledim be.. 2 haftadır siyaset, milli maç vs. okumaktan aşırı bunaldım. En azından futbol falan konuşup, stres atıyorduk.
Kac yeriz mi tamam atamiyoruz ama yemiyoruzda boyle sacma yorumlardan kacinalim lutfen gorende gelen gecen 5liyor bizi sanacak bizim tek sorunumuz hareketsizlik ve gol atamamakher hafta maçlarmızı heycanla beklerdim kaç atacağız diye şimdi kaç yeriz diye korkuyorum
Çok geçmiş olsun renktaş..Allah şifa versin..iyi olması çok şükür sen ve ailen adına sevindirici...Babam çarşamba uçakta kalp krizi geçirdi, Frankfurt’a acil iniş yapıldı. Hayatını kurtaran Frankfurt hastanesi ve doktorları oldu. Amsterdam’dan apar topar Frankfurt’a geçtik, hava şartları çok kötüydü, ve yollar berbat (autobahn).
Hayatımın en uzun 1.5 günüydü. Allah kimseyi hastahaneye düşürmesin.
Durumu stabil çok şükür. Mucizevi şekilde gözlerini bile açtı, herşey yolunda. Birazdan Amsterdam’a dönecem.
Son derece kaotik, yorucu ve duygusal 2 günün ardından umarım Galatasaray akşam moral ve ümit verici futbol oynar. Çünkü gerçekten ihtiyacım var..
Oha Bugün Mac var lan...Hıc hazir hissetmiyorum kendimi.
Bugün guzel oyun ile 3-4 Gol atmalıyız. Takımın borcu bu..dert etme renktaş oyuncularımızda senin gibi zaten