⚽ SL 19/20 H:8 | Galatasaray 3-2 Sivasspor | MS | 18 Ekim

Falcao olsa yine ceza sahasında topla buluşturamadan ilk yarıyı bitirirdik. Andone kendi aldı, kendi getirdi, kendi penaltıyı aldı, kendi attı.

Falcao ve Andone iyi ikili olurlar

Andone Sivası katletmeye yemin etmiş. Elmanderden sonra bu kadar hırslı forvet performansı ilk defa gördüm.

Emre Mor iyi,Şener iyi,Ömer Bayram iyi,Emre Taşdemir çok gözükmedi ama hızı göze hoş geliyor.

Yeniler ciddi bişey kattı takıma. Belhanda hala berbat. Babel kaçırdı belki ama oyun olarak pozitif iyi yerlerde paslar verdi

Şüphesiz ki maçın yıldızı şu ana kadar Andone bunun haricinde Şener ve Emre Mor ikilisi çok iyiydi

Tabi bir de kötü var açık ara en kötü Belhanda tartışmam bile

Andone diye yırtınıyoruz burda kaç haftadır. Rumenler çalışkandır. Terim efendi umarım takımındaki potansiyelli adamları görmüşsündür. Şener de şaşırttı beni bravo. Belhanda bildiğimiz leş oynamaya devam ediyor

Goller yaniltmasin 2 gol de andone’nin bireysel basarisi
Yoksa yine organize bir atak yok

Olumlu taraflar, onde biraz basiyoruz ve kosuyoruz
Bir de cok etkili olmasa da biraz duran top calisilmis
Ama onlari da omere kulllandiriyoruz

Çıkart gölgesinde piknik yapalım Reissss

thumbs_b_c_beb19be34a49a7ca84a5317821bedeaa (1).webp

Rumen / Balkanlar güzel bir pazar.
İnşallah yeni bir Saša Ilić 'miz olur :-)

babele sövüyorum ama sunuda söyliyeyim biz babeli yanlıs kullanıyor kanatta oynadıgı sürece söveriz.

Çok uzun süredir ilk kez devre arasına rahat girdim oh be dünya varmış. Çayımı içiyorum.

orta sahanın görüntüsünü beğenmedim. çok top kaybettik. bazen de kaybetmenin ucundan döndük.

seri mutlaka girmeli.

bu şekilde devam ederse maç 2-2 de olabilir açıkçası. son derece dikkatli olmak lazım.

Geri
Üst Alt