- 3 Temmuz 2012
- 133.843
- 80.730
- 5.198
Abdullaha can suyu olmaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta yapma özürlüsü şu herif o tarafta değil ters tarafta denenmeli.Muslera
Şener Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi
Emre Mor Lemina Seri Andone
Falcao
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok beklersin açıkçası. Hoca kolay kolay kovulmaz bu sene. Sonra hayal kırıklığına uğramayın diye yazdım sadece.Son şansı. Fantaziler deneyip b.k gibi bir oyun izlendiği an yollar ayrılır
terimde biraz cesaret varsa kalkanı belhandayı oynatmaz ve rezil bjkdan belhandasız şekilde fark yeriz. ama bunu yapmaz, çünkü bunu yaparsa taraftarlar gerçeği görecek ve sorunun kendisi olduğunu anlayacaklar.
taraftarın uyanmaması için yine taraftarın düşmanı kendisinin kalkanı olan belhandayı sahaya sürüp tüm oklarn ona atılmasını sağlayacaktır.
bunu uzun zamandır tahmin ediyordum da çenesi kırık, beli sakat adamı ısrarla sahaya sürdüğü zaman kesinlikle kanaat getirdim. bu herif belhandayı kendisine kalkan olarak kullanıyor.
kendisine saygım bu yüzden 0landı. kurtulduğumuz gün bayramım olacak. GS her şeyden üstündür. sen koltukta oturacaksın diye mi tüm bunlar.
keşke hem cengizden hem terimden kurtulma yöntemi olsaydı. şimdi ikisi de mağdur dokunamıyorsun da. laf attımmı uefa kupası oluyor. kimse de 50 milyon euro maaş bütçeli 170 milyon euroluk takım niye gol atamıyor niye oynayamıyor niye 31 tane pozisyon veriyor diye sormuyor. daha da kötüsğ zavallı taraftar tüm bunların belhanda yüzünden olduğunu sanıyor
Bu kazmalar ve futbol mantalitesiyle bence deplasmanda 1 puan çok iyi. Rıdvan dilmen bazen diyor ya 1 puan verseler maçdan önce kabul eder diye, tam öyle bir maç ben kabul ederim.Braga maçı yorgunu, bir sürü eksiği olan Beşiktaş'a karşı beraberlik bile rezalettir.
Dedigime katilan birini gördüm sonunda renktasterimde biraz cesaret varsa kalkanı belhandayı oynatmaz ve rezil bjkdan belhandasız şekilde fark yeriz. ama bunu yapmaz, çünkü bunu yaparsa taraftarlar gerçeği görecek ve sorunun kendisi olduğunu anlayacaklar.
taraftarın uyanmaması için yine taraftarın düşmanı kendisinin kalkanı olan belhandayı sahaya sürüp tüm oklarn ona atılmasını sağlayacaktır.
bunu uzun zamandır tahmin ediyordum da çenesi kırık, beli sakat adamı ısrarla sahaya sürdüğü zaman kesinlikle kanaat getirdim. bu herif belhandayı kendisine kalkan olarak kullanıyor.
kendisine saygım bu yüzden 0landı. kurtulduğumuz gün bayramım olacak. GS her şeyden üstündür. sen koltukta oturacaksın diye mi tüm bunlar.
keşke hem cengizden hem terimden kurtulma yöntemi olsaydı. şimdi ikisi de mağdur dokunamıyorsun da. laf attımmı uefa kupası oluyor. kimse de 50 milyon euro maaş bütçeli 170 milyon euroluk takım niye gol atamıyor niye oynayamıyor niye 31 tane pozisyon veriyor diye sormuyor. daha da kötüsğ zavallı taraftar tüm bunların belhanda yüzünden olduğunu sanıyor