⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Abdullaha can suyu olmaya

Evet geldik yine gol atamıyacağımız bir karşılaşmaya

terimde biraz cesaret varsa kalkanı belhandayı oynatmaz ve rezil bjkdan belhandasız şekilde fark yeriz. ama bunu yapmaz, çünkü bunu yaparsa taraftarlar gerçeği görecek ve sorunun kendisi olduğunu anlayacaklar.

taraftarın uyanmaması için yine taraftarın düşmanı kendisinin kalkanı olan belhandayı sahaya sürüp tüm oklarn ona atılmasını sağlayacaktır.

bunu uzun zamandır tahmin ediyordum da çenesi kırık, beli sakat adamı ısrarla sahaya sürdüğü zaman kesinlikle kanaat getirdim. bu herif belhandayı kendisine kalkan olarak kullanıyor.

kendisine saygım bu yüzden 0landı. kurtulduğumuz gün bayramım olacak. GS her şeyden üstündür. sen koltukta oturacaksın diye mi tüm bunlar.

keşke hem cengizden hem terimden kurtulma yöntemi olsaydı. şimdi ikisi de mağdur dokunamıyorsun da. laf attımmı uefa kupası oluyor. kimse de 50 milyon euro maaş bütçeli 170 milyon euroluk takım niye gol atamıyor niye oynayamıyor niye 31 tane pozisyon veriyor diye sormuyor. daha da kötüsğ zavallı taraftar tüm bunların belhanda yüzünden olduğunu sanıyor

yan pas yan pas geçiş falan diye bişeye başlarız o ara tıkılar bjk.
sonra can havliyle saldırır bir de kontradan yeriz film kopar

Braga maçı yorgunu, bir sürü eksiği olan Beşiktaş'a karşı beraberlik bile rezalettir.

terimde biraz cesaret varsa kalkanı belhandayı oynatmaz ve rezil bjkdan belhandasız şekilde fark yeriz. ama bunu yapmaz, çünkü bunu yaparsa taraftarlar gerçeği görecek ve sorunun kendisi olduğunu anlayacaklar.

taraftarın uyanmaması için yine taraftarın düşmanı kendisinin kalkanı olan belhandayı sahaya sürüp tüm oklarn ona atılmasını sağlayacaktır.

bunu uzun zamandır tahmin ediyordum da çenesi kırık, beli sakat adamı ısrarla sahaya sürdüğü zaman kesinlikle kanaat getirdim. bu herif belhandayı kendisine kalkan olarak kullanıyor.

kendisine saygım bu yüzden 0landı. kurtulduğumuz gün bayramım olacak. GS her şeyden üstündür. sen koltukta oturacaksın diye mi tüm bunlar.

keşke hem cengizden hem terimden kurtulma yöntemi olsaydı. şimdi ikisi de mağdur dokunamıyorsun da. laf attımmı uefa kupası oluyor. kimse de 50 milyon euro maaş bütçeli 170 milyon euroluk takım niye gol atamıyor niye oynayamıyor niye 31 tane pozisyon veriyor diye sormuyor. daha da kötüsğ zavallı taraftar tüm bunların belhanda yüzünden olduğunu sanıyor

Belhanda kalkan değil pimi çekilmiş bir el bombasıdır. Hoca da belliki bombalarla oynamayı seviyor bu kadar patlamaya hala bırakmadığına göre.

Braga maçı yorgunu, bir sürü eksiği olan Beşiktaş'a karşı beraberlik bile rezalettir.
Bu kazmalar ve futbol mantalitesiyle bence deplasmanda 1 puan çok iyi. Rıdvan dilmen bazen diyor ya 1 puan verseler maçdan önce kabul eder diye, tam öyle bir maç ben kabul ederim.

Dedigime katilan birini gördüm sonunda renktas👍

Açıkçası boktan bir oyunla kazansak bile sevinmem. Takımın her yeri kan revan içinde biz bantlarla kapatmaya çalışıyoruz. Çünkü mevcut teknik heyet her müdahalesinde farklı komplikasyonlara yol açıp sorunları iyice büyütüyor şimdi de hamle yapmaya tırsıyorlar. Sağlam bir darbe mağlubiyet gelmeden hiç bir şeyi yoluna sokamayacağız.
Her neyse zaten bunca eksiğine bizden kötü olmasına rağmen bjk'yi de yenemeyiz üç günde sihirli değnek değmeye sonuçta.

Şu ölü toprağını hakem makem demeden atmak lazım

biz kötüyüz besiktas cok daha kötü

_____________________________________ Muslera ____________________________________
_____________ Luyindama ______________Donk ___________Marcao____________________
____Sener ____________Nzonzi_______________Seri __________________ Omer____________
__________ Feghouli_________________Andone _________________ Babel _________________

En fazla beraberlik alabileceğimiz bir maç daha

Bu takım bırakın rezil durumdaki Beşiktaş’ı 3. Lig takımına bile deplasmanda zorlanır. Alabileceğimiz en iyi sonuç 0-0 olur o da muslera sayesinde. Böylesi rezil kepaze bir takım uzun zamandır görmedim. Maç izlemek gelmiyor içimden o derece soğudum futboldan.

Geri
Üst Alt