Özgün Yazgan
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 9.268
- 148
- 338
Falcao yine mi yok arkadaşlar net bilgimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü oynamadık rezil oynadık. Taktik plan vs hepsi çöktü yaptığı diziliş değişikliği ve oyuncu değişikliği sonrası kaleye bile gidemedik. Bu takım hocasız bundan çok daha iyi diri oynar faydasını geçtim zararı aşırı fazla hocanın.maça değil maçtan sonraki basın toplantısına daha iyi hazırlanıyor. Beşiktaşı bu derece kötü ve eksik yakalamışken yeneceğiz inşallah ama bu terimle değil Terime rağmen olacak.Sizler umudunu yitirmiş olabilirsiniz ama benim şahsen Fatih Terime umudum tamdır, Hoca burada ki herkesten Galatasaraylıdır, takım illa ki şaha kalkacaktır. Ben şahsen Real Madird maçında bekliyordum, kötüde oynamadık belkide 3-2 lik yendiğimiz Drogbalı kadrodan Real Madire karşı daha güzel oynadık ama bitiremedik, bu çıkış beşiktaş maçında olacaktır.Bekleyip görelim.
Kardeş istersen sen Galatasaraydan istifa et sana göre değil Galatasaray terim 5 sene bizimle, sene feneri bjk'yi tut istersen..Kötü oynamadık rezil oynadık. Taktik plan vs hepsi çöktü yaptığı diziliş değişikliği ve oyuncu değişikliği sonrası kaleye bile gidemedik. Bu takım hocasız bundan çok daha iyi diri oynar faydasını geçtim zararı aşırı fazla hocanın.maça değil maçtan sonraki basın toplantısına daha iyi hazırlanıyor. Beşiktaşı bu derece kötü ve eksik yakalamışken yeneceğiz inşallah ama bu terimle değil Terime rağmen olacak.
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeş istersen sen Galatasaraydan istifa et sana göre değil Galatasaray terim 5 sene bizimle, sene feneri bjk'yi tut istersen..
Nasıl rezil oynadık, karşında ki takım REAL MADRİD, Daha bu takımla fenerin ve bjkinin resmi bir maçı yok. Elimizden geleni yaptık pozisyonlar bulduk, atamadık eminim andone 2 pozisyon dan birini gol yapsak bu maç böyle devam etmezdi onlar erken golu bulunca kontra atak futboluna döndü Real madrid, biz yanlış maçımı izledik, Belhanda atamadı, babel kontrol edemedi bir türlü top bizi sevmedi, bu demek değil ki, real madridin pozisyonları yoktu, pozisyonları tabiki olacak o kadarda değil adamlar alıyor bir oyuncuyu 100 milyon e sen alabiliyor musun bırak 100 milyonu ffp den dolayı 2 milyon e veremiyorsun, Falcoyu bedava alacağız diye 3 ay bekledik.
100 milyon e luk takım ile 1 milyarlık takım arasında bırakında fark olsun, hatta sadece kadrolara baksan 5 6 0 bitmesi gerekirdi, 4 5 tane pozisyon bulduk, topla oynama bizde, daha ne bekliyorsun sen.
Terim seni öyle bir hale getirmiş ki, ya diyoruz bu real madirde 3 4 tane atmamız lazımdı nasıl atamadık diyoruz. herhalden sen bu kafadasın. Terim gitsin yerine vereceğin bir isim Real madride 4 5 tane atacaksa yarın işe başlasın kimse itiraz etmez herhalde, boş boş konuşuyorsunuz anca.
Sonuç kaç kaç, prag- barçanin?Dün oynanan Prag-Barça maçını izlediysen rezil oynadığımızı anlarsın. Hoca anlatıyor ya bütçe farkı var diye, Prag'ın kadro değeri ne kadar acaba ?
Bir de 5 sene falan bizle değil. Yakında kovulacak.
Sonuç kaç kaç, prag- barçanin?
Kardeş sanada diyorum sen istifa et, terimi buradan kovacak adam anasının karnından doğmadı, ha kovulacağına bu kadar sevineceksen yerine bir isim var 10 senede 8 şampiyonluk verecek hemen desteleyelim, boş boş konuşmayın.
Sonuç kaç kaç, prag- barçanin?
Kardeş sanada diyorum sen istifa et, terimi buradan kovacak adam anasının karnından doğmadı, ha kovulacağına bu kadar sevineceksen yerine bir isim var 10 senede 8 şampiyonluk verecek hemen desteleyelim, boş boş konuşmayın.
2-2 kaldı,Madem sonuç diyoruz.
Real : 2 Brugge : 2 Hemde deplasmanda.
Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.
Madem sonuç diyoruz.
Real : 2 Brugge : 2 Hemde deplasmanda.
Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.
2-2 kaldı,
psgden 5 yedi evinde böyle bir takımı istiyorsun?
ya diyorum ya terim gitsin, bana reali psg yi bu kadroyla yenecek ve ya bütçe ile yenecek kadro kuracak ve 10 sene içinde de 8 şampiyonluk verecek bir td söyle hep beraber destekleyelim buyur.
2-2 kaldı,
psgden 5 yedi evinde böyle bir takımı istiyorsun?
ya diyorum ya terim gitsin, bana reali psg yi bu kadroyla yenecek ve ya bütçe ile yenecek kadro kuracak ve 10 sene içinde de 8 şampiyonluk verecek bir td söyle hep beraber destekleyelim buyur.
Eleman seni bilmem ne yapsın ben elemani değil, bana 10 sene de 8 şampiyonluk kazandıran, adamı seviyorum, sence kim gelecek terim gidince söyle bilelim şu td var alsak buradan 10 sene şampiyon oluruz realide psg yi 5 atar geçeriz dediğin adam var mı?Nasil da savunuyor elemani haha, 2 senedir BOK gibi oynuyoruz BOK farkindamisin? yahu birak galibiyeti, GOL atamadik bir tane bile atamadik, takim rezil durumda, mental olarak bitik, taktik desen 0, hala savunuyor.
Elemani okadar seviyorsan, git Terimspor'a kur. Orda tarafarlik yap, burasi Galatasaray.
bi bitmediniz.Eleman seni bilmem ne yapsın ben elemani değil, bana 10 sene de 8 şampiyonluk kazandıran, adamı seviyorum, sence kim gelecek terim gidince söyle bilelim şu td var alsak buradan 10 sene şampiyon oluruz realide psg yi 5 atar geçeriz dediğin adam var mı?
boş boş konuşmayın bu kadar arkadaşlar fenerlimidir?
Eleman seni bilmem ne yapsın ben elemani değil, bana 10 sene de 8 şampiyonluk kazandıran, adamı seviyorum, sence kim gelecek terim gidince söyle bilelim şu td var alsak buradan 10 sene şampiyon oluruz realide psg yi 5 atar geçeriz dediğin adam var mı?
boş boş konuşmayın bu kadar arkadaşlar fenerlimidir?
Ulan fatih gitikten sonra kaç tane yabancı geldi ne oldu şampiyon mu olduk oldukta benim mi haberim yok.bi bitmediniz.
sene olmus 2019 hala dunyada td mi var diyor.
goren de ftor taktikleriyle sampiyon olduk sanacak. gecen sene feghouli tek basina sampiyon yapti takimi, o gondermeye calistigi feghouli