⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Ulan fatih gitikten sonra kaç tane yabancı geldi ne oldu şampiyon mu olduk oldukta benim mi haberim yok.

Tudor diye diye öldünüz ondan sonra sövdünüz adamı kovdurttunuz,

Mancini diye diye öldünüz kaçıncı olduk

Ne beyinsiz insanlar var Türkiyede yabancı td iş yapmaz, medya o adamı yer, türkiyede güçlü olacaksın yoksa medyada yoksa seni çizerler anlamıyor musun hala nerde yaşıyorsunuz yeni zelandada mi?

Ozaman, Galatasaray S.K. ya silelim. Terimspor FC yapalim. Terim rahmetli oldugu zaman da kulube kapatalim. Fifa.comun arastirdigi rakamlara gore. dunya uzerinde

265 miljon kisi profesyonel futbol oynuyor oyuncu ve teknik adam. Simdi bunlarin icinde hic birtane eleman Terimden daha iyi oynatamazmi?

Ozaman, Galatasaray S.K. ya silelim. Terimspor FC yapalim. Terim rahmetli oldugu zaman da kulube kapatalim. Fifa.comun arastirdigi rakamlara gore. dunya uzerinde

265 miljon kisi profesyonel futbol oynuyor oyuncu ve teknik adam. Simdi bunlarin icinde hic birtane eleman Terimden daha iyi oynatamazmi?
kardeş diyorum ki, ben terimci değilim,ben terimin Galatasaraya kazandırdığı şampiyonluklar için seviyorum, eğer bana 10 şampiyonluk verecek, reali psg yi 5 tane atacak bu bütçe ile bir adam varsa yarın hemen o adamı savunurum, bulun getirin bu adam deyin bizde savunalım.

Terimle benim kan bağım yok...) sizin anlamadığınız terim gittiğinde Galatasaray 4 5 den çıkamaz, ki yıllardır da bu böyle olmuştur. Yaşamadığımız birşey olsa da tamam deneyelim diyelim terim gitsin başkası gelsin, ama yaşadık bunu geldi başkası 4 . olduk. Bu takım sezon sonu terim ile yine şampiyon olacaktır ve yine tek kelime buraya yazamıyacaksınız 2 sene olduğu gibi, rezil futbol oynadık 10 mu olsaydık, şampiyon olduk, biz rezilizde fner bjk süper mi onlarda bizden daha kötü olduğu için biz şampiyon olduk bu senede fener bjk rezil, biz yine terim sayesinde şampiyon olacağız rahat olun:)

Emre Mor ve Andone'yi sür. Babel'i oynatma bu maçta. Takımı çek geriye kontra oyna ilk yarı 0-2 biter net.

kardeş diyorum ki, ben terimci değilim,ben terimin Galatasaraya kazandırdığı şampiyonluklar için seviyorum, eğer bana 10 şampiyonluk verecek, reali psg yi 5 tane atacak bu bütçe ile bir adam varsa yarın hemen o adamı savunurum, bulun getirin bu adam deyin bizde savunalım.

Terimle benim kan bağım yok...) sizin anlamadığınız terim gittiğinde Galatasaray 4 5 den çıkamaz, ki yıllardır da bu böyle olmuştur. Yaşamadığımız birşey olsa da tamam deneyelim diyelim terim gitsin başkası gelsin, ama yaşadık bunu geldi başkası 4 . olduk. Bu takım sezon sonu terim ile yine şampiyon olacaktır ve yine tek kelime buraya yazamıyacaksınız 2 sene olduğu gibi, rezil futbol oynadık 10 mu olsaydık, şampiyon olduk, biz rezilizde fner bjk süper mi onlarda bizden daha kötü olduğu için biz şampiyon olduk bu senede fener bjk rezil, biz yine terim sayesinde şampiyon olacağız rahat olun:)
ehonomi çoh eyi , almanlar gısgandı falan

Lemina ve Falcao umarım oynayabilecek duruma gelirler pazar gününe kadar

58909.jpg

Benim için şampiyonluk tek kriter değildir. İlk yıl tudor dan devraldığı takımı şampiyon yaptı alkışladım ama geçen sezon ki transferler olsun saçma sapan aldırdığı ve oynattığı futbolla şampiyon bile olsa başarısızdır. Bu sene tüy dikiyor. Bu sene sabretmek, yok şu kadar şampiyonluğu var vs hikaye. Belhanda ya sahip çıktığı anda cengiz başkan kovması lazımdı. Hoş er geç bu kafayla çok değil 3 yada 5 maça kovulur çünkü kendisinde başarısız olunca istifa edecek karakter yok. Basın toplantılarında hep mazeret bik bik. 30 maçta 2 galibiyet almışız Avrupa da bu rezilliği örtmen gerekiyor hala 1-0 yenildik diye gurur duyuyor takımla. 27 şut attırdık rakibe evimizde üstelik rekormuş.8 şampiyonlar ligi maçının 7 sinde gol atamamışız rekormuş.
Galatasaray Avrupa kupalarındaki misyonuyla en büyük oldu en çok taraftara sahip oldu ligteki çiş yarışıyla değil. Yeğenim yine yeniliriz diye maçları izlemek istemiyorum diyor biz küçükken bizden kat kat güçlü werder bremen, roma, Barça,man. utd zaferleriyle Galatasaray hastalığına yakalandık. En kötü zamanımızda böyle kırılgan olmadık. Terim cesaretini, bilgisini, teknik tarafını kaybetmiş durumda. Yaptığı basın toplantıları skandal. Sürekli ağlama kıvırma laf sokma. Sonu inşallah hayır olur ama bu gidiş gidiş değil hocam

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lemina'nın yattığı yerden cukkaladığı milyonlar hakkında konuşalım

Demek ki Abdullah avcı haklıymış.Adamın yaptığı tek doğru transfer Leminayı almamak olmuş.Bizim yönetimin Lemina için sağlık raporu testi yaptığı konusunda şuphelerim vardı ama artık kalmadı.

——————Muslera

Sener—Luyindama-Marcao-Yuto

————-Nzonzi—Lemina

—-Emre Mor——————Yunus

————Falcao——Andone

Keşke hoca temmuz ayında istifa etseydi ve ocakta donseydi mazotu alinca garanti şampiyon olurduk yani hoca fabrika ayarlarına dönmeden işimiz zor

——————Muslera

Sener—Luyindama-Marcao-Yuto

————-Nzonzi—Lemina

—-Emre Mor——————Yunus

————Falcao——Andone

Beğensek de beğenmesek de Babel oynamazsa bu takım ne ilerde top tutabilir ne de kaleye gidebilir.

Gol atabilsek fena takım değiliz aslında.

Malum sahis yine 11'de

Seri'yi iki de bir kesiyor bizde bu adamdan randıman bekliyoruz. Bunun yanında 34 maçın 30'unda rezil oynayan, taraftara küfreden, olmadık yerde kırmızı kart gören adam ilk başta 11'e yazılıyor. Şu aşamada kimsenin oynatılmayan veya zırt pırt kızağa çekilen futbolculara kızma hakkı yok.

Geri
Üst Alt