⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Çöphanda oynarsa, kırmızı kart garanti.

Şu haldeki Beşiktaş'a karşı berabere dahi kalsak Terim'in istifasını vermesi gerekiyor.Yeter artık!Geldiğinden beri tempolu futbol namına bir şey göremedik.Hiçbir şey bilmiyorsa gitsin Tudor'un 2017-2018 sezonundaki ilk 8 haftada oynattığı maçları izlesin ve takımı o maçlardaki teknik taktik detaylara göre hazırlasın.Malûm kendisi geldiğinden beri takıma hiçbir sistemi aşılayamadı.Bari o maçlardan kopya çeksin.

Beşiktaş derbisine fazlasıyla motive olan Belhanda, bugün oynanacak derbide elinden geleni yapacağının garantisini verdi. (Milliyet)

ya su vedatin golüne baktimda, ulan bu adamla anlastik sonra vazgectik, 25-26 yasinda nasil almayiz, böyle hatalar yapariz, gözümüzün önünde yaptiklari ortadaydi zaten, bu yönetime nekadar laf etsek az!!!

Çok da şey etmeyelim.

Renkdaslar malesef isin icine birde erdogan girince benim bu sezona dair bir gram umidim kalmadi.simdiden febosun sampiyonlugu kuvvetle muhtemel bizi fesraayon ve hakemler tarafindan linc edecekler bu sene birde basimizdaki bu pisirik yoneticileri dusunursek isimiz allaha kalmis bu sene

seri ve belhanda oynamazsa 1 puan kapabilme şansımız var. aksi halde yeniliriz. özellikle ikisi de aynı anda sahada olursa yine 10 poziayon veririz, skoru ise bjknın kaç tanesi atabileceği belirler

--------Andone-------
Babel-------------Emre
-------Seri-Lemi-------
--------Nzonzi---------

bence mete kalkavan tetikçisi maçın önüne geçecek bütün hafta da bunun kavgası olur.

Saat 5 de maç mı olur ya. Daha Lille e gideceğim artık zar zor orda izlerim.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Umarım Terim’in son maçı olur.

Gerçi kendiside kovulmak istiyor. Belhanda’yı 11 başlatmasının başka bir açıklaması yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim temel sorunumuz ben biraz Fatih hocayı taniyorsam hoca takıma söz geciremiyor yani disiplinden ziyade istediği şeyleri yaptıramiyor

Burda saati 1 saat geri aldilar bugun ve akabinde bu maç buranın saatiyle 5te oynanacak. Mesaim de 6da bitiyor..

Gelde kufretme

bende isyerinde bakacam Turkiye ile Hollanda arasindaki saat farki 2 oldu bu gece

Geri
Üst Alt