⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Bizim temel sorunumuz ben biraz Fatih hocayı taniyorsam hoca takıma söz geciremiyor yani disiplinden ziyade istediği şeyleri yaptıramiyor
elin apaçi arapını bukadar şımartırsan bukadar torpil yaparsan tabi ki laf geçiremezsin takıma. sezon başından beridir söylüyorum bu belhanda terimin sonu olacak diye.

elin apaçi arapını bukadar şımartırsan bukadar torpil yaparsan tabi ki laf geçiremezsin takıma. sezon başından beridir söylüyorum bu belhanda terimin sonu olacak diye.
Maalesef öyle ama hocaya çokta kızamıyorum adamı mental olarak gerçekten çok yiprattilar
Düşünün gotu boklu Ersun hangi sorunla uğraşıyor hocaysa resmen tek tabanca yalnız adam
Başkan denilen adam apo denilen adam bile korkaklar yani yalnız adam olmak cidden yorar insanı ve o yüzden sahaya veremiyor kafasini çok bariz

muslera
sener luyindama marcao nagatomo
nzonzi seri lemina
emre andone babel

yedek: okan-ahmet-emre-selcuk-taylan-belhanda-adem-feghouli-jimmy-falcao

mariano ve donk kadro disi

skor mor bilmem ama belhanda net kirmizi yiyecek bu zorlu musabakada.

Tribunlerin nefret ettiği Sergen diye inledigi tinerci aponun ömrünü uzatacak olan maçtır.

Belhanda&Feghouli&Mariano ve Nagatomo dörtlüsü aynı anda sahada olacaktır şüphesiz ki böyle olunca da galibiyet alma ihtimalimiz kalmıyor

Belhanda&Feghouli&Mariano ve Nagatomo dörtlüsü aynı anda sahada olacaktır şüphesiz ki böyle olunca da galibiyet alma ihtimalimiz kalmıyor
es kaza 1-0 önce gecsek bile andoneyi cikarip babeli forvete koyacak ve sonra elimizdeki maci da verecegiz 1 kez daha. doymadik cünki.

Belhanda yerine şut atabilen bir 10 numara, 1 onyekuru olsa banko çakarız derdim.

Ama babel denen traktör ve belhanda denen şut, pas özürlü olunca işimiz Allaha kaldı.
Sadece Babel&Belhanda değil ki reis Feghouli ayakta duramıyor Nagatomo belki de ligin en etkisiz performansını gösteriyor Mariano oynamasa daha iyi

Bunun yanına hiçbir taktik anlayışımızın olmadığını,hareketsiz olduğumuzu hatta duran topları bile kullanamadığımızı ekleyince gol atamayan Galatasaray çıkıyor karşımıza

Sadece Babel&Belhanda değil ki reis Feghouli ayakta duramıyor Nagatomo belki de ligin en etkisiz performansını gösteriyor Mariano oynamasa daha iyi

Bunun yanına hiçbir taktik anlayışımızın olmadığını,hareketsiz olduğumuzu hatta duran topları bile kullanamadığımızı ekleyince gol atamayan Galatasaray çıkıyor karşımıza

Yani oyle de benim icin Fegh in bahanesi var. Ciddi ciddi sadece 1 hafta tatille sezona basladi.

Nagatomo hucum berbat ama Allahi var savunmada idare ediyor. Belhanda ve babel korkunclar. Bjk karsisinda da bisey beklemiyorum onlardan.

üstte ki on biri a sporda da verdiler o kadro çıkarsa bir daha CİM BOM maçı filan izlemem bu kadar da pişkinlik fazla taraftar aptal yerine konuyor iyice.

Hulusi bu sezon hiç mi şampiyonluk şansımız yok sence neler söylersin?
feghouli mariano belhanda oynarsa maci izlemeye gerek yok

Geri
Üst Alt