⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Takım kötü de ne bu 1 puana razı olmalar taraftar da formsuz gerçekten u19 çıksa bu maç 3 puan şart diyip moda girmeliydik

Muslera
Maro-Luyindama-Marcao-Naga
Nzonzi Belhanda
Lemina
Emre Mor Falcao Andone

Belhanda Seri'den iyi maalesef durumu siz düşünün o bölgede.

Muslera
Maro-Luyindama-Marcao-Naga
Nzonzi Belhanda
Lemina
Emre Mor Falcao Andone

Belhanda Seri'den iyi maalesef durumu siz düşünün o bölgede.

Taylan neden hiç şans bulamıyor anlamıyorum gerçekten. Belhanda ve Seri’den daha kötü olamaz herhalde.
Falcao döndüğünde zaten 4-4-2’ye dönmeliyiz.

Taylan neden hiç şans bulamıyor anlamıyorum gerçekten. Belhanda ve Seri’den daha kötü olamaz herhalde.
O konuda bir şey diyemiyorum artık. Geçen Sivas maçında bile Yunus'u oyuna alacağımıza Taylan'ı alsaydık.

Tek forvetli sistemi ve Belhanda Mariano Nagatomolu kadroları görünce kusasım geliyor.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim bey padişah hazretleri kurmay başkan şehzade bey uygun gördüğünde oynayacak

Muslera
Şener...Luyindama...Marcao...farketmezhepsiçöp
Feghouli...Nzonzi...Lemina
EmreMor....Falcao....Andone

Falcao paşa inş iyileşirse tabi

Lemina hazırsa sağ bek denenmeli, sol bekte yine bir isim deneyelim yok takımla bu kadar oynanır mı filan yalan zaten mevcut takım ne oynuyor sanki? Belhanda 11 çıkar olası kötü sonuçta resmiyette olmasa bile hocanın kariyerini bizim adımıza bitirir. Muslera ile atak başlatmaya çalışmayız umarım yine veya diğer opsiyonumuz stoperlerin inisiyatif alması olmaz zira adamlar haliyle tüm oyun üzerilerine yıkılınca hata yaptıklarında gereksiz özgüven veya işte kötü oluyor ne yapacaksa adamlar oyun planı yok bu üçlü sürekli hücumu kurmak ve orta sahamız yok gibi üstümüze gelen rakiplerle uğraşmak zorunda gerçekten yorucu izlemek bile.

Normal şartlarda fark atmamız lazım anormal şartlar var artık, 0-0 biter boktan bir maç olur gibi.

Tipik beraberlik maçı. Burak olsaydı golü vardı bize.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
X X X X
X X
X Belhanda X
X​

Tahtaya ilk Belhanda yazilir, ikinci olarak Muslera sonra da diger yerler doldurulur.

Başımızdaki kontrolünü yitirmiş zat nasil sinir bozucu bir kadroyla cikacak diye korkuyla beklemekteyim.

Su maci kazansak gunes dogacak ama hem zor hem de izin vermezler

Geri
Üst Alt