⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

İstediğim kadro :
V1.

Muslera
Sener - Luyindama - Marcao - Suleyman Luş
Nzonzi
Taylan - Lemina
Emre Mor - Falcao - Andone

V2.

Muslera
Lemina - Nzonzi - Omer

V3.

Lemina - Nzonzi - Seri - Emre Mor

Falcao - Andone

1. olarak Andone forvet olursa Falcao ile birlikte 4-4-2 mi oynarız yoksa Andone kanat forvet olarak Babel'in yerine mi oynar bilmiyorum lakin ilk 11'de Andone ve Falcao'nun aynı anda bulunması çok doğru bir karar olur.

2. olarak Mariano'nun yerine kesin Şener oynamalı da Nagatomo'nun yerine Emre Taşdemir mi Süleyman Luş mu oynar bilmiyorum.

3. olarak Belhanda ve Feghouli miadını doldurmuş iki arabın ilk 11'de olmaması takıma artı olarak yansıyacaktır muhakkak.

4. olarak Emre Mor'un kesin olarak ilk 11 başlaması sağ kanata dinamizm getirecektir.

Diziliş ve formattan bağımsız olarak en ideal bu 11 ile sahaya çıkmalıyız. Beşiktaş deplasmanında şu kadroyu görmek istiyorum artık.

Muslera
Şener - Luyindama - Marcao - Nagatomo
Nzonzi
Lemina - Seri

Son düzenleme:
muslera
sener luyindama marcao nagatomo
seri nzonzi lemina(taylan)
emre andone babel

baska bir kadro cikacagi belli ama yine de yazalim. nagatomo rezaletine katlanmak izdirap..​

Muslera
Şener - Ly - Marcao - Nagatomo
Nzonzi
E.Mor - Feghouli - Lemina - Babel
Andone

Bu kadro kazanır.

*Ek olarak: BJK Perşembe günü maç yapıyor. Biz salı yaptık. Daha fazla dinlenmiş olacağız onlara göre. Artık kazanırız gibi.

Feghouli yerine Seri, Babel yerine Andone, Andone yerine Falcao

sağ beklerinde sağ bek ile alakası olmayan 36lık atiba, solda da her an kırmızı kart tehdidi ile oynayan Caner.
sağa andone, sola emre mor. İkiside hızlı ve adam geçebilen oyuncular.
Gerçi Babel de Atibayı hem sağa yatırır sonra kaldırır sola yatırır bütün zaaflarını da biliyodur zaten.
ileride hızlı top döndürdük mü tinercilerin başı döner.

şu cümleyi okuduktan sonra benim başım döndü reis :) cidden inanarak mı yazdın ?

Lemina ve Feghouli 11 olacaktır keza Şener ve Emre Mor ikiliside 11'e dönecektir. Mariano ve Seri kadroya alınmaz Falcao-Belhanda-Donk yedek olur.

Beraberlik oranı düşmeden yüklenin.

sent via GSC

Muslera

Şener luyindama marcao nagatomo

Nzonzi Lemina

Emre mor feghouli Babel

Andone

İstediğim kadro bu ama olacak olan faslı top kaybetme makinesi ve mariano dedeli olacaktır emre mor 90+80 de oyuna girecektir

Mac oncesi kadrolar aciklandi konusunu bekliyorum ben. Asil o zaman buralar kan revan içinde kalacak 😂😂
Muslera
Mariano
Belhanda
.
.
.
😂😂

Kötünün çok kötüyle oynayacağı maç ufacık bir kıpırdanma sergilesek rahat aliriz ...

Feghouli ve Belhanda'nın ilk 11'de başlayacağına iddiaya girmek isteyen var mi?

Hakem mete kalkavan, bu mac zor. Hoca zaten baska bir kafa, keske hocasiz ciksak en az 1 puan alirdik. Belhanda ve seri ile devam eder, nagatomoda oynar. 2,3 Gol yedikten sonra cikarir bu 3 oyuncuyu. Tukurdugunu yalamayi seven bir hocamiz vafr.

Terim defolup gitmeden Galatasaray iyi olmayacak, cunku futboldan bir mok anlamiyor

Bu yil cope gitti, lig hemen bitsin kafasinda cogu Galatasarayli. Belki hoca defolup giderde takimi adam edecek bir hoca gelir

Geri
Üst Alt