⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Hamza mı o dönem şampiyon yapan 2 isim varsa 1 i muslera 1 i sneijder Yasin'in az katkısı oldu o yeter diyorsan bir şey diyemem

Valla çöp yabancılara o kadar para vereceğimize alttan yetişen çocuklar oynasın kafasına girdim bende.Hele birde milli takımda oynayan genç cocukları görunce.

Yaşın kaç çoçuk senin, ben iki üniversite mezunu Türkiyenin en firmalarından birinde mühendisim sen nesin bilelim? Kendince Terimi savunmakla ehonomi çok iyinin anlamı nedir? Beyininiz o kadar küçük kü, siz Tudor tudor deyip sonra 2 maç yenilince sövüp kovduran adamlarsınız, Manicini, o hollandı yardımcı, kimi bulsan getirsen senden takım kurmak bütçe isteyecek var mı o kadar bütçen? Terim düşmanlığı gözünü kör etmiş, böyle bir adam daha dünyada yok klüp bazından bu kadar başarılı olan, varsa söyle alex ferguson başka? Manu için alex ferguson neyse Galatasaray için de terim o, Manu kaç yıldır boşluğunu doldurabiliyor mu? Bazı kişilerin yerleri dolmaz sana da çok şey kazandırmış bırakacaksın o zaman destek olacaksın, adamı eleştir niye böyle oynatmadın niye şu dk şu oyuncuyu eyv ama Terim gitsin ne demek? Gitti diyelim yerine kim gelecek? Varsa böyle yıllardır neredeydi?
boşa okumuşun ddayiğğğ

Valla çöp yabancılara o kadar para vereceğimize alttan yetişen çocuklar oynasın kafasına girdim bende.Hele birde milli takımda oynayan genç cocukları görunce.

Iyi de bizim yerliler genç değil ki hãla selçuk oynuyor düşün Emre Mor gibi olsalar neyse 32 yaşında Adem büyük oynasa ne olur oynamasa ne olur.

Iyi de bizim yerliler genç değil ki hãla selçuk oynuyor düşün Emre Mor gibi olsalar neyse 32 yaşında Adem büyük oynasa ne olur oynamasa ne olur.

İşte yerli havuzumuz çok kotu.Neredeyse hiçbir genç yerliye talip olmadık.Ustelik hoca 4 sene milli takım direktöru idi havuza hakim olması lazım

Yan pas, geri pas yapan oyun anlayışından çıkıp sonuca çabuk giden bir takım formatı yaratılabilir. Şener, Lemina, Emre Mor, Andone, Feghouli önlerine de Falcao. Hücum anlayışımızda farklılık gerek. Dinamik, beraber hareket eden, hızlı oynayan bir takım iş yapar.. Mariano, Belhanda, Nagatomo, Babel ile ağır ve temposuz oyunla olmuyor. Farklı şeyler denemezse aynı sonuçları almaya devam edecek. Hocanın bunu anlaması gerek artık.

Avrupunain iyi takimlari genclerle oynuyor biz neden uyuyoruz hala?

Genclerle ilk 11 :

MUSLERA(33)
BERK AKDEMIR (U19) - LUYINDAMA (25) - MARCAO (23) - SULEYMAN LUS (U19)
NZONZI (30)
TAYLAN (24) - MUSTAFA KAPI (U19)

EMRE MOR(22) - FALCAO(33) - ANDONE(26)

Beşiktaş yeni başkanını seçti. Taraftarın istediği oldu.

Kazanmamıza ihtimal dahi vermiyorum. Beşiktaş taraftarı bu maçı vermez. Güçlü şekilde takımlarına destek olacaklar.

Beşiktaş alır. En iyi ihtimal 0-0 biter. Biz gol mol atamayız.

Belhanda ilk 11 başlar.

At topu Mor'a taktiğiylen puan alacağımızı düşünüyorum

Yahu arkadaş şöyle topu aldığında dikine top sürecek, ileriye doğru pas atacak bir tane oyuncu olmaz mı bir takımda ya Ndiaye ile maldiaye diye dalga geçerdik, adam topu alır almaz hemen dikine top sürüyordu, ileriye doğru pas falan atıyordu. Şimdi 10 oyuncu da topu aldığı zaman hemen yan pas, geri pas başka bildikleri bir şey yok. Sanırsın 5-0 öndeyiz de daha fazla gol atmak istemiyoruz, gol yememek için zaman geçiriyoruz. Sonra bu takım neden gol atamıyor diyoruz. Yengeç gibi yan yan yürüyerek gol mü atılır. Hedefe gidecek, sonuç odaklı futbol oynamıyoruz. Oyuncuların akıllarında gol falan atmak gibi bir dertleri hiç yok. İşin garip tarafı Fatih Terim'in bu sorunu görmemesi.

bi bitmediniz.

sene olmus 2019 hala dunyada td mi var diyor.

goren de ftor taktikleriyle sampiyon olduk sanacak. gecen sene feghouli tek basina sampiyon yapti takimi, o gondermeye calistigi feghouli

sene olmuş 2019 bir futbolcunun tek başına şampiyon yaptığını söylüyorsun sen de..nasıl bir ironi bu..futbol tek kişilik bir oyun mu..

Geri
Üst Alt