⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

yapacak daha iyi bir işimiz olmadığı için bu eziyeti izleyeceğiz

keşke bir tane finom filan olsaydı o saatte gezdirmeye çıkarsaydım

Şu Beşiktaşa karşı beraberlik = mağlubiyet gözümde.

Ne zamandır bizi üzen hoca bir zahmet sevindirecek.

Burak'in Olimpiyat'ta attigi macta da rezil bir futbol vardi.Umud-Burak pas yapamiyordu zemin de les gibiydi.Yine oyle bir mac bekliyorum.Aynen o sekil vurup gecsek harika olur.

Tamam da, o takımlar nasıl pas hatası yapmış ona bakmak lazım.

Orta sahanın ortasında basit top kaybı mı yapmışlar yoksa hep dikine oynamak istedikleri için rakip ceza alanı etrafında mı o pas hatalarını yapmışlar?

Bu sorunun cevabını verirsek aslında o görseldekinden bile daha vahim bir tablo olduğunu görürüz.

Avci akilliyisa, ilk saniyeden baslayarak Belhandaya sert foullar yaptirir. O da sinirine hakim olamayip kirmizi yer ve macin icine eder.

Kimyager kovulmaz umarım. Kargalar hastag açmış.

Tamam da, o takımlar nasıl pas hatası yapmış ona bakmak lazım.

Orta sahanın ortasında basit top kaybı mı yapmışlar yoksa hep dikine oynamak istedikleri için rakip ceza alanı etrafında mı o pas hatalarını yapmışlar?

Bu sorunun cevabını verirsek aslında o görseldekinden bile daha vahim bir tablo olduğunu görürüz.
Bir de altta bir istatistik daha vermişler en çok top kaybeden oyuncularımız savunmadakiler ve kaleci. Normalde bu kadar çok top kaybını kanatlardaki-forvetteki adamlar yapar, çalıma girer, orta yapar, zor pas dener vs. Bu durumda 3 ihtimal var:

-Sahaya yerleşmeyi bilmiyoruz

-Bizim savunma oyuncuları kazma ve pas atamıyorlar

-Top şişiriyoruz

Bence tabii.

bir braga kadar oluruz diye düşünüyorum.

Olamadığımız için yıllardır ülke futbolu olarak Porto, Benfica gibi bitmek bilmeyen eşleşmelerin mağlup takımı olarak ayrılıyoruz. Adamlar düşük oyuncu kalitesinde olmalarına rağmen dikine futbol, fuleli oyuncularla sahada akıyorlar adeta. Bizim böyle bir oyun akıcılığı kazanmak için önce kenardaki akıcılığın seviyesini yükseltmemiz lazım.

Burak'in Olimpiyat'ta attigi macta da rezil bir futbol vardi.Umud-Burak pas yapamiyordu zemin de les gibiydi.Yine oyle bir mac bekliyorum.Aynen o sekil vurup gecsek harika olur.

Hiç katılmıyorum.O maç en iyi deplasman derbilerimizden biriydi,2. yarı özellikle.Bjk ikinci yarıda 80'e kadar bizim yarı sahaya bile gelememişti doğru dürüst.Selçuk'la vb. çok net pozisyonlarımız da vardı.

Hiç katılmıyorum.O maç en iyi deplasman derbilerimizden biriydi,2. yarı özellikle.Bjk ikinci yarıda 80'e kadar bizim yarı sahaya bile gelememişti doğru dürüst.Selçuk'la vb. çok net pozisyonlarımız da vardı.
Dogru oynamis olabiliriz ama ben bayagi lesti diye hatirliyorum.

Dogru oynamis olabiliriz ama ben bayagi lesti diye hatirliyorum.

Bir önceki sene 1-2 kazandığımız (Hükmen 0-3) maçta net olarak daha kötüydük,2 bireysel hata ile kazanmıştık.Bjk o hatalara kadar üstün olan taraftı maçta.Ama bu 0-2'lik maç harbiden iyiydi.İkinci devre vitesi 5'e takıp bir an bile puan kaybı hissi vermeden alıp gitmiştik 3 puanı.

0-0 biter bu maç.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir de altta bir istatistik daha vermişler en çok top kaybeden oyuncularımız savunmadakiler ve kaleci. Normalde bu kadar çok top kaybını kanatlardaki-forvetteki adamlar yapar, çalıma girer, orta yapar, zor pas dener vs. Bu durumda 3 ihtimal var:

-Sahaya yerleşmeyi bilmiyoruz

-Bizim savunma oyuncuları kazma ve pas atamıyorlar

-Top şişiriyoruz

Bence tabii.

Anlatmak istediğim aynen buydu.

Sent from my iPad using Tapatalk

Beşiktaş'ta golcü yok. Pozisyona giriyorlar ama Güven, Umut gibi golcüler lig için yetersiz. Muslera da formda. Gol atmaları kolay değil. Bizim takımsa belki de ligin en az pozisyona giren takımı. 8 maçta 9 gol atmışız. 6 tanesi Sivas ve Kayseri'ye. Rakipler eksik kalmış. Rakiplerin eksik kalmadığı 6 maçta 3 golümüz var. Bu nedenle kısır bir maç bekliyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda ilk 11 başlar ise Fatih Terime maç boyu söverim

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

Belhanda oyunda olmasın galibiyet almış gibi sevinirim birde bu haldeki Beşiktaş'ı yenemezsek taraftar iyice çileden cikar artık ne hocaya ne de takıma güven kalır ...

Geri
Üst Alt