Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine marianolu belhandali kadro olacak hic kasmayin
Bir de altta bir istatistik daha vermişler en çok top kaybeden oyuncularımız savunmadakiler ve kaleci. Normalde bu kadar çok top kaybını kanatlardaki-forvetteki adamlar yapar, çalıma girer, orta yapar, zor pas dener vs. Bu durumda 3 ihtimal var:Tamam da, o takımlar nasıl pas hatası yapmış ona bakmak lazım.
Orta sahanın ortasında basit top kaybı mı yapmışlar yoksa hep dikine oynamak istedikleri için rakip ceza alanı etrafında mı o pas hatalarını yapmışlar?
Bu sorunun cevabını verirsek aslında o görseldekinden bile daha vahim bir tablo olduğunu görürüz.
gerek yok ki oynadığı onlar için daha iyiAvci akilliyisa, ilk saniyeden baslayarak Belhandaya sert foullar yaptirir. O da sinirine hakim olamayip kirmizi yer ve macin icine eder.
bir braga kadar oluruz diye düşünüyorum.
Burak'in Olimpiyat'ta attigi macta da rezil bir futbol vardi.Umud-Burak pas yapamiyordu zemin de les gibiydi.Yine oyle bir mac bekliyorum.Aynen o sekil vurup gecsek harika olur.
Dogru oynamis olabiliriz ama ben bayagi lesti diye hatirliyorum.Hiç katılmıyorum.O maç en iyi deplasman derbilerimizden biriydi,2. yarı özellikle.Bjk ikinci yarıda 80'e kadar bizim yarı sahaya bile gelememişti doğru dürüst.Selçuk'la vb. çok net pozisyonlarımız da vardı.
Dogru oynamis olabiliriz ama ben bayagi lesti diye hatirliyorum.
Bir de altta bir istatistik daha vermişler en çok top kaybeden oyuncularımız savunmadakiler ve kaleci. Normalde bu kadar çok top kaybını kanatlardaki-forvetteki adamlar yapar, çalıma girer, orta yapar, zor pas dener vs. Bu durumda 3 ihtimal var:
-Sahaya yerleşmeyi bilmiyoruz
-Bizim savunma oyuncuları kazma ve pas atamıyorlar
-Top şişiriyoruz
Bence tabii.