⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Egerki yenilirsek insallah Belhandanin kritik hatasi yuzunden yeniliriz , yenersekde insallah Belhandanin katkisi olmayan bir gol sayesiyle yeneriz.
bu adama hic tahamullum yok artik

Son düzenleme:
Sezonun en kritik maci bence psikolojik açıdan. Bu macı kazanırsak haftaya cuma evimizde oynuyoruz, onu da kazandık mı hafta sonu rakiplerin uzerinde baski olusacak yine, liderliğe oynamaya baslayacagiz. Bu macı kaybettik mi Falcao'ya ağır yüklenmeler baslar, onu bile kaybederiz şu ortamda. Geçen sezon Akhisar'a son dakika attıgımız golle kenetlenip sampiyonluk havasına girmistik, önceki sezon Sinan atmisti Konya'ya galiba orada kenetlenmistik. Bu da öyle bir mac, herkes kopuk birbirinden, taraftar ayrı Terim ayrı baskan ayrı, bi deplasmanda derbi galibiyeti herkesi birbirine kenetler ama cok zor bence 3 puan, maks 1-1 biter gibi

bejekelileri morartalım yeter maç öncesi boş verin hocayı

İçimden bi his;Fatih hocanın prenslerinin hiç ettiği bir ilk yarının ardına,ikinci yarı metazori yapılan değişikliklerle,ikinci yarı guzel oyunla alacağımız maç olacak diyor.

Muslera
Mariano
Luyindama
Marcao
Nagatomo
N’Zonzi
Lemina
Belhanda
Babel
Feghouli
Andone

Yine feghouli ve babel aynı anda sahada.Bu maç da bir beklentim yok o zaman.

Falcao maç kadrosunda mı?

Lemina’ya sevindim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam taraftara milyonların gözü önünde küfrediyor ertesi hafta yine 11de basliyor enteresan 1 durum

1572186199903.webp

Falcao ve Donk yok. Seri yedekte var mı?

Allahını seven feghouli-babel aynı anda oynatmasın, bu ikiliye belhanda da katılınca 2 saatte yıllık saç döküyorum

Geri
Üst Alt