Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Belhanda Mariano tam sövmelik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga biz ptt takimi akhisara da kotu oynadik super kupada.su an o maca gore iyiyizRakip kadrosu pttden hallice yav...
Aynen 45 yaşındayım 84 ten beri galatasaray takip ederim cok kötü sezonlar gördüm ama hücumda bu kadar etkisiz bu kadar kısır bi takım görmedimYaklaşık 35 yıldır bilinçli bir şekilde Galatasaray maçlarını izlerim yaşım 43. Ben bu seneki gibi hücumda ne yaptığını bilmeyen bir Galatasaray hatırlamıyorum.
Kime sallayalim seriye mi sallayalim. Oyun kuracak adam bu oyunu başkası kursun pası başkası atsin şutu bir başkası bu herif ne yapacak yanindaki leminaya pas versin. Atağa çıkarken gerideki herife pas atsın.Ulan halen belhandaya salliyonuz yeter ki mac olsun maca bakmayı kesin izlemeye calisin
Ömer, Seri, Emre ve Adem bunlardan üçü oyuna girecek
Bir tane olumlu bir şey olsun sahada?Abartmayin la.Deplasmanda derbi oynuyoruz ne bekliyorsunuz
iki takımda rezil bizim kaleye isabetli şutumuz yok dahayok reis o şahıs özelinde sormuyorum onu tahmin ediyorum zaten
takım nasıl
Hangi Omer kanka
Bu maç fena değiliz bence.
Cezalı mı?
Ya adama bos kaleye gol atıyor diye sallamaya çalışıldı buralarda. Herifin rakibi karıştırması görülmezdi gittiğinden beri gol atanıyor takimHep Diagne’nin laneti bunlar.