⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

acilen bize terim degil teknik direktör lazim diyecek 1 baskan

Ben çok ballı olduğumuzu düşünüyorum 3-4 gol yememiz gereken maçlar hep 1-0 bitiyor.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

O topu alıp hakemin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sene halemler fena tetikte şu pozisyonu izleyen tüm takımlara mesaj veriliyor Gs tehlikeli geldiyse stoper kendini yere ataın

basimizda herhangi 1 yabanci teknik direktör olsa kesin 5-6 olurdu her mac. terimin sansindan fark yemiyoruz nedense

oyuncuların durumuna baktığınızda da hiçbiri terim'le çalışmak istemiyor bence.

Bu sene sampiyonluk yalan oldu gibi. Bari çok geç olmadan yeni hoca gelsin şimdiden seneye hazırlık yapılmaya başlansın. Yazın hoca gelirse takıma ısınması vs 1 sene daha heba olur. Tabi bunun için terimin istifa etmesi ya da gönderilmesi lazım önce. Gönderecek yönetim yok da hayal işte bizimkisi.

Defalarca aynı şeyi deneyip farklı sonuç beklemek gerizekalılıktır.

Bizim futbolcuların da çoğu karaktersiz.Herifler kötü oynuyolar ama kötü de mücadele ediyolar.Futbolda kötü oynayabilirsin ama kaçak oynayamazsın.Herifler sanki sahaya zorla çıkmışlar gibi bitse de gitsek modundalar.Aldıklara paraya da saygı göstermiyolar.Başlarındaki teknik direktör de bunlara çanak tuttuğu için kafalarına göre at koşturuyolar sahada.Ben çalıştığım yerde kötü çalışacam illaki çekerler fişimi ama bu herifleri uyaracaklarına hala arka çıkmaya çalışıyolar.kadro dışı ya da para cezası vermek lazım çoğuna.Fatih Terim de dahil buna.Gerekirse geçmiş başarılarına bakmadan kovacaksın.Bi takım bu kadar yatırım yapıldığı halde ne oynadığı belli olmuyorsa cezayı kesmek lazım başarılı olamayana.

2 bek ve 2 kanat oyuncun çöp maç kazanma ihtimalin sifir özellikle babel çop bile diyecek durumu yok

Geri
Üst Alt