⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Andone çift forvet dışında zor verim alırsın. Yada kanatlardan iyi besleyeceksin. Kanatlar yok!

Rezalet rezalet rezalet
Haftalardır babel belhanda feguili bir arada oynamaz diye diye dilimizde tüy bitti.Adam bizimle dalga geçer gibi cıktı yine aynı leş kanatlarla oynadı.
Maçtan önce dediğim gibi bu kadar kötü beşiktaşa ancak bu kadar kötü kadroyla çıkilabilirdi bunu başardı hoca.
Benim her zaman umudum vardı fakat bu maç gösterdi ki hocanın takım içinde adalet duygusu da kalmamış.Uzatmasin bıraksın.
Bu maçtan sonra babel belhanda ve feguiliye çıktığı ilk macta terim istifa seslerini duyarız.

feghouli sadece 15 dk top oynadi ilk yarida. onun haricinde hep yürüdü. resmen maci satti.

Açıklama olarak ne yapacak,çok merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biraz baskı yediğimizde topla kendi savunmamızdan çıkamıyoruz, ya top kaybı ile sonuçlanıyor ya Muslera' ya geri dönüyoruz. Çıktığımızda da o kadar yavaş çıkıyoruz ki, bekler ve kanatlar da ağır olunca pozisyona giremiyoruz.

Nzonzi geldiğinden beri iyi bir performans gösteriyor, bu takımın az gol yemesine yardımcı oluyor ama geçen senelerde Fernando' nun stoperlerin arasına girip hücumu başlatma rolünü onun kadar iyi yapamıyor. Çok az insan söylüyor ama biz Fernando' yu da arıyoruz. Nzonzi stilinde bir 6 numara ile oynayacaksan, kanatların ve beklerin atletik, hızlı oyuncular olacak, Terim' in sezon başından beri çıkardığı 11' ler ile forvette değil Falcao, 30 yaşındaki İbrahimovic olsa gene bir şey değişmez, böyle kısır maçlar oynamaya devam ederiz.

Terim' in bunu göremiyor olmasına çok şaşırıyorum.

Waybe Luce ve Fatih Terin ayni kaderi paylasiyor ikiside Bunadi 2 senedir hocada bisey vardi ama bu kadar belli olmuyordu bu sene hepten kaybetmisiz hocayi Babel .
Feg Belhanda Marioano Naganin oydagigi hangi macta dogru durust gol attik birak golu pozisyon bulduk Babel o kadar kotu olmasina ragmen neden oyundan cikmiyor Yazik gercekten

Bu takımdan bir bok olmaz. Trabzonspor kazanır inşallah bu sene ligi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi olaya bakar mısın Adem girene kadar şutumuz yoktu koca ikinci yarıda. Yine pozisyonsuz bir ikinci yarı performansı ve eninde sonunda golü yememizle biten bir müsabaka. Rakibin kim olduğunu fark yapmıyor ister real ister psg ister bjk ister başkası hiç kimseye karşı skor yapamıyor bu takım. Hadi neyle açıklayacağız şimdi bu neticeyi?

ilk yarı bir 10 dakika filan iyi oynadığımız bölüm var orada da bjk yaslanıp aktif dinlenmeye geçmişti. Onun dışında leş iğrenç futbol. Orta alanımız çok rahat geçiliyor. 3.bölge de hareketlilik minimum seviyede. Topu öne taşıyan oyuncu yok. Kenarlar desen Mariano 25. dakika bir orta kesti kanım dondu.

bjk de Rebocho ve el neny çok iyi top oynadılar. Rebocho bizim tüm beklerimizden iyidir.

Hocaya hiç kızmayın falcaonun sakat olduğu belli transfer eden yönetime kızın,seri yerine banegayı almayan yönetime kızın hocamın elinde abartıldığı kadar kaliteli kadro yok.

bi bitmediniz hocanın suçu yokmuş peehh malzemecinin mi suçu var yok Banega yerine Seri alınmış bahaneye gel rakip takımda kim var Umut Nayır'dan gol yedik ötesi var mı şu Beşiktaşı ve Gençleri yenmek için Banegaya mı ihtiyaç var sezon başından bu takım top oynamıyor bırakın top oynamayı şut atamıyor şut

andonemi zayif, andone kadar seref yoksulu feghouli yardima kossaydi, bambaska birsey izlerdik, bu takimin en kötüsü babel, belhanda, feghouli, baslicam artik gercekci yorum yapin artik, IGRENC bir kadromuz var AdanZye!!!

yokyaa olurmu tarihin en iyi kadrosu diyor adam yahu..
böyle düşünen adamın bu başkan ve yönetim ve teknik ekip bozuntularından ne farkı var.

iki senedir transfer dönemlerini doğru geçirseydik ligin altını üstüne getirirdik.
ama Galatasaraylılıktan nasibini almış adamlar reklamın kralını yapmak için transferleri kendileri yaparsa böyle rezil olursun.

o genel kurulu yakacaksın. Bunların yatacak yeri yok.

bende terimi yönetici ve başkan olarak görmek istiyordum ama yok arkadaş..
egolarını ve inatlarını Galatasarayın bu kadar önünde tutan adam defolup gitsin.

Bu kadar mükemmel bi transfer sezonunun ardindan bu kadar kotu futbol ancak bizde olur herhalde.

Terim ya inadindan vazgecek ya da Galatasaray’dan, taktik degil mentalite degismeli. Oynadigimiz futbol ancak Manchester City seviyesinde basarili olabilir cunku 100 pas 5 hata falan kaldirir.

Surekli yan top geri top yapip rakip sahaya yerlesebilecek bir takim degil bu, oyunculari da oldugundan kotu gosteriyor:

1. Luyindama ve Marcao: Stoper olarak ayaklari fena degil ama Nesta-Mancini degiller, illaki 5-6 pastan biri hatali oluyor

2. Belhanda: hata makinesi, boyle bir sistemde yedek kaleci bile olamaz.

devamini yazmiyorum, ama özetle:
FUTBOLCU KARAKTERLERİYLE OYNANMAK İSTENEN FUTBOLUN ZERRE ALAKASI YOK.

Bu takimin basinda Tudor olsaydı, Terim simdi gelseydi, bu takim muhtemelen uçardı. Çünkü dışarıdan bu kadar kolay görülebilen şeyleri Terim işin içine girince göremiyor ve de hastalık derecesinde takıntılı ve inatçı bir adam. Bunu Terim’i destekleyen biri olarak defalarca yazdım. Terim’in tarzı şu: benim istedigim şu taktik, tuttu mu? Süper, tutmadı mı? Duvarı yumruklamaya devam.

Burdan dönüş olacağını zannetmiyorum, acil teknik direktör değişimi şart.

Geri
Üst Alt