Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.399
- 1.405
- 403
Şu çöp Beşiktaşa ilk kaleyi bulan şutumuz 78. Dakikada Ademin kafası. İnanılır gibi değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DLKDSJAKLJDLKSADNSAJKDHJKSADHSAUIDH DJKASHDSAJUIHDASJIDHSAJKD HNSAJKDHSAUIDHSAUIDHNSAUIJDNBSJDOISAOID
Hocaya hiç kızmayın falcaonun sakat olduğu belli transfer eden yönetime kızın,seri yerine banegayı almayan yönetime kızın hocamın elinde abartıldığı kadar kaliteli kadro yok.andonemi zayif, andone kadar seref yoksulu feghouli yardima kossaydi, bambaska birsey izlerdik, bu takimin en kötüsü babel, belhanda, feghouli, baslicam artik gercekci yorum yapin artik, IGRENC bir kadromuz var AdanZye!!!
Adamlar bana ne içtin diyorlar ama hala aynı yerdeler. Şener ligin en iyi beklerinden biri yani öyle mi? Ben buna itiraz ettim ve oyunu kurtaracak bi hamle filan olmayacaktır diyorum.Cevap çok açık değil mi ? Emre'nin, Şener'in oynamasını isteyenler Onyekuru'nun geri dönmesini isteyenler ne için istiyor olabilir acaba ?
Hücumdan nefes nefese geriye dönmeye çalışan, dağlara taşlara orta açan bitik Mariano yerine fizikli, güçlü ama daha az teknik bir oyuncuyu tercih eder birçok kişi. Biz de Şener'e bayılmıyoruz ama en azından daha enerjik ve daha mücadeleci bir takım için sağ bekte Şener daha doğru bir tercih olacaktır.
Evet kadro zayıf ama feghouli değil seri-lemina-babel-belhanda kötüandonemi zayif, andone kadar seref yoksulu feghouli yardima kossaydi, bambaska birsey izlerdik, bu takimin en kötüsü babel, belhanda, feghouli, baslicam artik gercekci yorum yapin artik, IGRENC bir kadromuz var AdanZye!!!
Sen hayırdır dönmedin mesaja???Ihtimali yuksek olan sey gerecklesti, sinirliyiz
Bu aksami boyle kapatalim
Terim de mumkunse konusmasin