⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

bu takımla bu puan farkı kapanmaz artık. erken havlu atmak iyi olmadı. 2.lik için de umudum yok. 6-8 arası bitiririz

Yapılan bütün yatırımlar çöp oldu beşiktaşın durumuna düşürecekler takımı. Hepinizin abv. 150 milyon euroluk takım gol atamıyor, oynattığın futbolun senin....

Olum ne içtiniz kafanız mı güzel “ligin en iyi kadrosu” deyince bütün pozisyonlarda ligin en iyisini mi anlarsın, takım genelini mi? Senin elinde linnes gibi adam varken kadroya almadın 2 sezondur bir bok oynamayan adamı kadroda tutmayı seçtin onu anlatmaya çalışıyorum.
Bence kendi yazdığın ilk mesajı oku, sonra benim itiraz ettiğim yeri oku. :) Farklı anladığını düşünüyorum.

Tarihin en iyi kadrosuna en kötü oyunu oynatan Tetim ve ekibi istifa edin!

ne desek boş biz bu sene takım olamadık sahaya 11 kişi çıkıyor ama hepsi kendi başına padişah babel takımı yavaşlatmak için elinden geleni yapıyor feguli erken geldi izin yapmadı diye adam dedik keşke izin yapsaydı da geçen seneki oyunu devam etseydi hala toparlayamadı öz oğul belhanda ya diyecek bir şey yok adam taraftara küfür ediyor terim taraftara seyirci diyor. Sezon başındaki akhisar maçından beri bu takım kötü ve takımın başındaki td bahaneden başka bir şey sunamıyor galatasaray geri-yan pas yapmaktan pozisyona giremiyor.

Şu bjk yi yenemedik ya yazıklar olsun bunların aldığı paralara

bjk'yi yenemedik den ziyade leş bjk'ye yenildik ona üzülün bence

Fatih Terim'in takıma katkısı yok. Fatih Terim'in takımı böyle olmaz. Bilmiyorum oyuncuların kafası mı almıyor, Fatih Terim mi çok formsuz. Ama bir şeylerin değişmesi gerekiyor artık. Kadroda büyük revizyon olmalı.

Kaç kez ileri rastgele top şişirdik acaba çok merak ediyorum. Takımın başında F.Terim değil de İsmail Kartal, Yılmaz Vural olsaydı ne değişirdi acaba? Yine Ocak'ı Temmuz'u mu bekleyeceğiz iyi oynamak için? Ocak Temmuz geçince de bir şey oynadığımız yok gerçi. Senin kadron, senin oyun planın, senin eserin bu.

Rezalet!!!

Her anlamda rezalet durumdayız.

En başta teknik heyet olmakla beraber bir çok futbolcu ne yapıyor anlamakta güçlük çekiyorum.

Babel .... Bu herif nasıl oynamasını hadi geçtim. 90 dakika nasıl sahada kaldı inanılmaz. Adam ikinci devre maçı satmış gibi oynadı

Terim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt