⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Yeter artık.Senin inadını bizmi çekmek zorundayız hoca.Bitirdin bizi bitirdin.Mariano ya nasıl 90 dakka tahammül edersin yuh be.Oynattıgın oyun rezalet kurduğun ilk 11 berbat.Neyin inadı neyin egosu bu.Al başına çal marianoyuda belhandayıda babelide marcao yuda.Körmüsün kafayımı yedin sen arkadaş.10 yaşındaki çocuklar bu adamların berbat oldugunu görüyor 1 sen görmüyorsun.Çıldırma noktasındayım artık .130 milyon euroluk kadro verilmiş eline hadi çık ağla şimdi sezon bası kampı uefa ceza verdi diye.Yazıklar olsun sana be.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu lanet avcıya can suyu oldunuz ya teriminden takımına hepinizin Allah belasını versin. Ve sen terim, istifa etme istifa adamlara yakışır, sen zaten hiçbizaman futbol oynatmadın da artık balın da işe yaramıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya yenil tamam mücadele et yenil de bu nedir reziller ordusu ligtv aldım ilk defa bu sene Allah belalarini versin verdiğim paraya yazık

Andone cidden zayıf... Evet orta sahamız da kötü de forvette iş yok... Ancak duran topla gol bulabiliriz...
andonemi zayif, andone kadar seref yoksulu feghouli yardima kossaydi, bambaska birsey izlerdik, bu takimin en kötüsü babel, belhanda, feghouli, baslicam artik gercekci yorum yapin artik, IGRENC bir kadromuz var AdanZye!!!

Ne kazanırız diye ben sordum ama, cevap alamadım. Aslında cevap olmadığını da biliyorum..

Ben mariano'yu beğendiğim için demedim bunu ayrıca.

Cevap çok açık değil mi ? Emre'nin, Şener'in oynamasını isteyenler Onyekuru'nun geri dönmesini isteyenler ne için istiyor olabilir acaba ?

Hücumdan nefes nefese geriye dönmeye çalışan, dağlara taşlara orta açan bitik Mariano yerine fizikli, güçlü ama daha az teknik bir oyuncuyu tercih eder birçok kişi. Biz de Şener'e bayılmıyoruz ama en azından daha enerjik ve daha mücadeleci bir takım için sağ bekte Şener daha doğru bir tercih olacaktır.

Terim, belhanda filan tamam da bu Mete'nin satılmış bir tetikçi olduğu gerçeğini değiştirmez. Maçın mk resmen.

Uçuruldum başlıktan tam sana yazıyordum üstat sana sözüm var ama beni alıntıladın diye yazıyorum maalesef andone çok kötü diagnenin de mitrouglounun da kalitesinin gerisinde bu açık...

Bence kötü degil ama bu adam golcü degil.

Adem'in yabanci ve biraz daha kaliteli versiyonu.

Bu arada istifa etmemeli sezonu hocayla bitirecez öyle enkaz bırakıp kaçmak yok şu an kim gelse iyi olamaz

konuşun hangi oyuncu iyiymiş..
bjkli oyuncularla karşılaştırın bakalım..Utanmadan hala kaliteden bahsediyorsunuz.
ondan sonra başımızdaki çapsızlarda sizin yüzünden transfer dönemleri rzillikler yaşatıyorlar..
bjknin geri dörtlüsü bizzim yetersizlerden kötümü..
el neny atiba laliç hangisinden net iyi bizim oyuncular..
bitik babel mi iyi yoksa feg mi.
şikecilerin kadrosunu saymıyorum bile..

biz transfer dönemi rezilliklerini burada eleştiriken ufacık beyninizle laf sokmaya çalışıyordunuz..
beceriksiz Galatasaraylılığı bile tartışılacak başkanından teknik ekibine iş bilmez taraftarına kadar bitiridiniz lan Galatasarayı.

Geri
Üst Alt