⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Maç öncesi hoca ve avenesi hariç herkesin düşündüğü durum.yorum saati 18:07

"Terimciler maç sonu çıkıyor demesin diye baştan konuşuyorum;hoca sezon başından beri veremediği gazı bu maç da veremediyse,bu kadro ,bu maç hocaya yazar.baya baya da eleştirilir.bu paraların döndüğü dünyada yok öyle boş beleş inat.

Umarım yanılırız ama keyfimi kaçıran onbir.

Herşeye rağmen armanın peşindeyiz,vurduğunuz gol olsun aslanlar."

andonemi zayif, andone kadar seref yoksulu feghouli yardima kossaydi, bambaska birsey izlerdik, bu takimin en kötüsü babel, belhanda, feghouli, baslicam artik gercekci yorum yapin artik, IGRENC bir kadromuz var AdanZye!!!
Hocaya hiç kızmayın falcaonun sakat olduğu belli transfer eden yönetime kızın,seri yerine banegayı almayan yönetime kızın hocamın elinde abartıldığı kadar kaliteli kadro yok.

Bir adamin egosu ve inadi yuzunden 30 milyon Galatasarayin gununu skipledi..

Artik yil oldu 2020 yeni bir sayfa acilsin

Terim hasan sas falan artik hepsi defolsun

Başlarım terim aşkınıza. Belhanda taraftara küfür etti ve oynattı. Takım pozisyon bulamıyor. Defolun gidin terimspor tutun

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahada o kadar kalitesiz bir Beşiktaş vardı ki, bunlara yenilmek de bir başarıdır.

Hoca yine suçu futbolculara atar, Ocak'ta değişim olacak der, taraftar arkamızda dursun der. Nasıl olsa keriz bir grup var. Hocaları dedi diye küfürü bile kabullendi bir grup.

Beyler takımı araplar ele geçirmiş. Belhanda ve Fegouli iyi oynarlarsa takım kazanıyor, oynamazlarsa takım gol bile atamıyor! Bu ikisini satıp takım oyunu oynayacak adamlar alınmalı.

Ihtimali yuksek olan sey gerecklesti, sinirliyiz

Bu aksami boyle kapatalim

Terim de mumkunse konusmasin

Yanarım yanarım fener çok beleş şampiyonluk alıcak ona yanarım

Cevap çok açık değil mi ? Emre'nin, Şener'in oynamasını isteyenler Onyekuru'nun geri dönmesini isteyenler ne için istiyor olabilir acaba ?

Hücumdan nefes nefese geriye dönmeye çalışan, dağlara taşlara orta açan bitik Mariano yerine fizikli, güçlü ama daha az teknik bir oyuncuyu tercih eder birçok kişi. Biz de Şener'e bayılmıyoruz ama en azından daha enerjik ve daha mücadeleci bir takım için sağ bekte Şener daha doğru bir tercih olacaktır.
Adamlar bana ne içtin diyorlar ama hala aynı yerdeler. Şener ligin en iyi beklerinden biri yani öyle mi? Ben buna itiraz ettim ve oyunu kurtaracak bi hamle filan olmayacaktır diyorum.

Siz sorunu sağ bekte görüyor olabilirsiniz ama sorun sağa dışında. Bence ona odaklanın, boşverin bu konuyu.

andonemi zayif, andone kadar seref yoksulu feghouli yardima kossaydi, bambaska birsey izlerdik, bu takimin en kötüsü babel, belhanda, feghouli, baslicam artik gercekci yorum yapin artik, IGRENC bir kadromuz var AdanZye!!!
Evet kadro zayıf ama feghouli değil seri-lemina-babel-belhanda kötü

Macı, puan kayıplarını hakemlere baglayan Galatasaraya en ağır zararı verendir. Hakem konusmayin artik yeter! Umutun golünü hakem mi attı?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu rezil takımla en fazla beraberlik olur, mağlubiyet olmaz diyordum ama bunu da başardılar. Şimdi bolca traş dinleyecez hocadan, artık ffp'den girer yönetimden çıkar. Şu dünya üzerinde beşiktaşı yer yer iyi gösterebilecek nadir takımlardan biriyiz ne kadar gurur duysak az.

Son iki yıldır şampiyon olmamıza rağmen gümbür gümbür error veren hiçbir alanı çözmedin, hata da ısrar ettin sonuç da bu oldu, her sene şampiyon olacağız diye bir şey yok mesele zaten o kadar basit de değil tam olaarak o da değil, hoca çok şey kattı bu kulübe ama tuhaf tuhaf ergen ergen tripleri, saçam sapan inatları da aynı derecede olmasa da epey zarar verdi.

Terimle düzelme imkanı yok, yine saçma sapan bir döneme giriyoruz hayırlı olsun. Bu sefer çok ümitliydim lan, tam uyumlu olduğu yönetim var falan diyordum onlarla bile takışmaya başladı, bir de çok net gördük ki hoca tek sorumlu falan olmamalıymış,net bir şekilde transfer yapmayı, kadro mühendisliği konusunda çuvallıyormuş bunu da görmüş olduk. Forma adaletsizliğini falan zaten geçtim.

tarihin en iyi kadrosu.. en fiyasko cümle.. hani nerdeler? sen 20 milyonluk adamsım italyadan ingiltereden geliyorsun bir çalım bile atamıyorsun. geri pas yan pas. muslera ilk yarı 33 kez topla buluşmuş.. bırakın bu işleri geleceksiniz dediğime. kadro yaşlı, yavaş, milyonluk gözüken fakat vasat hale gelmiş, sakat oyuncuları bedava diye topladılar. Açın okuyun falcao yorumlarını altına yatmayan mı var emmeyen mi? nerde arkadaş 7 milyon euro....

Kimi yenecez kime gol atacaz kardeşim biz ligin yarısı geldi ya

Şampiyon takımı şu duruma düşürmeyi başaranların allah belasını versin

Geri
Üst Alt