Berkant Gökce
Parçalı Üye
- 28 Aralık 2015
- 3.191
- 2.074
- 303
Kritik maçlari degil beklenmedik maçlarda puan kaybediyoruz, Fener genelde Kritik maçlari kaybeder..Bugünkü City = kritik maçlarda ki Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kritik maçlari degil beklenmedik maçlarda puan kaybediyoruz, Fener genelde Kritik maçlari kaybeder..Bugünkü City = kritik maçlarda ki Galatasaray
Evet avrupa takımlarına sevinmeyi 2025te birakabilirsiniz sanirim.bi avrupa kupasi daha alacağız
teşekkürler rengim iyi haber2 sene once 20 sene içerisinde bi avrupa kupası daha alacağımızı söylediler.bende yilini 2025 olarak buldum,detayli bakacagim
O gün geldiğinde göbüşünü seveceğimEvet avrupa takımlarına sevinmeyi 2025te birakabilirsiniz sanirim.bi avrupa kupasi daha alacağız
Hemen bi alman hoca diyelim mi üstadMaçın kırılma anı Thiago Silva'nin sakatlanması yoksa o mal herif kesin gol yedirirdi.
Ya adam buldozer bayerni bile mundar etti cityle cl alması komik olurdu.mal herif gitsin bernardoyu 6 oynatsın şimdi
Kaburgami öp,kemiklerimi sayarsin abiO gün geldiğinde göbüşünü seveceğim
Lahos tucheli tebrik ediyor nasıl sattı onu açıklıyor galiba
City için dünyanın en iyi takımı diyorsan eğer seni hemen şu kapıdan ayak tenisi izlemeye davet ediyorum.Dünyanın en iyi takımı bir maç hiçbir şeyi değiştirmez
Bütün tribün a.... s.... çekti ya da H.... s...O kız için üzüldüm şimdi
Bartug varKante'yi 8-10 sene içinde formamız altında izlemek isterim.