ŞL 20/21 Final | Manchester City 0-1 Chelsea | MS | 29 Mayıs | Bein Sport Haber

Terim sonrasi muhabbeti baya bayik
Terim varken de 2 senedir kupa alamiyoruz. Anamizin ligini gozunuzde buyutmeyin o kadar. Okan ve sergen sampiyon olduysa ortalama bir kadro ve iyi bir hocayla sampiyonluk/basari imkansiz degil
gittiğinde oluşan tabloları gördüğüm için bu varsayımı yapıyorum zaten kanka

Ne yapalim var mi onerin
kanka ben de bilmiyorum önemli olan galatasarayımızın geleceği ama şunu biliyorum bu ülkede yukardaki düzen değişmedikçe tucheli de getirsen başarı gelmeyecek önün tıkanacak bir türlü, ama bu konuda bunları tartışmak da istemezdim ama bazıları üstüne vazife olmayan konulara zıplayınca açıklama yapmak lazım oluyor :/ :love:

Oha city tokatlar diyordum. Nasil bir yabanci futbol duayeni olduğumu tekrar anlamış oldum. Toto yapsam evi arabayi satıp dimdizlak kalacakmisiz

bizim beşiktaş'ı ezdiğimiz gibi ezdi chelsea. tabi sahada cüneyt ampır olmadığı için salakça bir penaltıyla da ümitlenemediler. elinde aguero varken oynatmayan, mahrez-foden dökülürken oyundan tek süpriz oyuncu sterling'i alan adam şampiyonluk hak etmiyordur zaten. tuchel ustayı kutlarım.

City, bizim ligde hep oynadigimiz gibi (yan pas geri pas) oynadi.

Chelsea bizim son Malatya macinda oynamamiz gerektigi gibi (hizli, ortadan, uzun toplar) oynadi ve kazandi.
PS: Tuchel :hat:

E5AFFD64-765F-498E-852E-C43240880D75.jpeg

Şimdi bjk de mi ön eleme oynayacak Chrlase ilk 5 e giremezse yoksa iş bitti mi takip edemedim

hayvan rudiger

Kevin de Bruyne Twitter:

"Merhaba arkadaşlar hastaneden yeni döndüm. Teşhisim Akut burun kemiği kırığı ve sol göz çukuru kırığı. Şimdi kendimi iyi hissediyorum. Dün için hala hayal kırıklığına uğradım açıkçası ama geri döneceğiz"

Geri
Üst Alt