Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay babel kaşısın sizi emi. Elindeki en iyi 2-3 adamdan birini çöpe atmanın manası yokİyide arda tek top oynuyor, babel olsa topu tutar pas vermez bu kadar hızlı oynayamazdık.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Antep kucumsenecek bi takim. Abartmayalim. Muhtemelen mevcut manyak tdleri kalirsa kume duserler. 3 buyuklere karsi boyle oynayamazsin. Sifir tedbir.Skor daha farklı olabilirdi.Ama antep küçümsenmeyecek bi takım. Çok koşuyorlar.Taktik düzeyleri yüksek. Önde başarılı basıyorlar. Başakşehir mesela önde bu baskıyı yapamaz muhtemelen. Çok iyi skor çıkardık
Orta sahaya süpürücü şart. Arda ilk 11 olamaz fizik durumunu toparlarsa sıkışan maçlarda 60-70den sonra girer oyuna maks.
Omar, Emre nokta atışı. Taylan da baya farklı oynuyor böyle devam ederse kesilmez.
Arda’nın yerine Falan belki alır arda çok kötüy
Düzgün bir 6 noyla yazdığın sıkıntıları gideriyoruz aslında ama büyük ihtimal yapamayız o transferi.eksiler
-defanstan top çıkarma
-topu geri alma süresi
artılar
+hucum cesitliliği
+etkili duran top organizasyonu
+defans arkasına uzun top atma
fln
İlk defa yorulmadan maç izliyorum neden acaba diyordum , megersem Ömer Bayram yokmuş. O adam koşarken ben yoruluyordum topu ileri atıp devamlı kaptirmasindan dolayı
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
eksiler
-defanstan top çıkarma
-topu geri alma süresi
artılar
+hucum cesitliliği
+etkili duran top organizasyonu
+defans arkasına uzun top atma
fln
Biraz sakin olmak lazim, tek macla asariz keseriz moduna gecmeyelim. Takimin eksikleri hala ortada.
Düzgün bir 6 noyla yazdığın sıkıntıları gideriyoruz aslında ama büyük ihtimal yapamayız o transferi.
Antep kucumsenecek bi takim. Abartmayalim. Muhtemelen mevcut manyak tdleri kalirsa kume duserler. 3 buyuklere karsi boyle oynayamazsin. Sifir tedbir.