Skor daha farklı olabilirdi.Ama antep küçümsenmeyecek bi takım. Çok koşuyorlar.Taktik düzeyleri yüksek. Önde başarılı basıyorlar. Başakşehir mesela önde bu baskıyı yapamaz muhtemelen. Çok iyi skor çıkardık
Antep kucumsenecek bi takim. Abartmayalim. Muhtemelen mevcut manyak tdleri kalirsa kume duserler. 3 buyuklere karsi boyle oynayamazsin. Sifir tedbir.

Orta sahaya süpürücü şart. Arda ilk 11 olamaz fizik durumunu toparlarsa sıkışan maçlarda 60-70den sonra girer oyuna maks.

Omar, Emre nokta atışı. Taylan da baya farklı oynuyor böyle devam ederse kesilmez.

Taylan geçen sene antalya maçında o ışığı verdi aslında
Fiziken de gelişmiş özgüvenli oynuyor

İlk defa yorulmadan maç izliyorum neden acaba diyordum , megersem Ömer Bayram yokmuş. O adam koşarken ben yoruluyordum topu ileri atıp devamlı kaptirmasindan dolayı

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Ömer bayram’a karsi burda Hollanda’da mac oynamisligim var.. orda bile ayniydi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

ED78lSPX4AApryp.webp

Biraz sakin olmak lazim, tek macla asariz keseriz moduna gecmeyelim. Takimin eksikleri hala ortada.

Pandemi olmasa, bu Takim Sampiyondu ben öyle diyorum ve devami gelecek.
Orta Saha Etebo veya Okay olsa, büyük bir Upgrade.

Falcao zaten belli, Luyindama geri geldi cok büyük bir Upgrade , Ahmet veya Donka karsi.
Muslera eksik iste malesef.

Yoksa Takim iyi oynuyor, gecen sene böyle degildi, Evet rakip Gaziantep ama yinede Moral icin cok önemli.

Fenerbahce Sampiyon olmasin bu sene zaten olmazlarsa, Borc cikar ve Ali Koc kacmaya bakar.
Bu sene Besiktas‘da birsey yapamaz gibi.

Bu oyunlar devam edip bence sansimiz cok iyi.

Geri
Üst Alt