SL 20/21 H:1 | Hatayspor 2-0 Başakşehir | MS | 14 Eylül

sakatlık ve kartların olduğu bir maç olsun

Hatayın acı gunu olacak gibş

Bizim forumda Başakşehir'in fark atacağı konuşuluyorsa Başakşehir ya zorlanarak kazanır ya da puan kaybeder.

Hatayspor.. Önce Galatasaray yok semtmiş yok memleketmiş... Önce Galatasaray!!!

Küfür etmeden hakaret etmeden duramıyor musun!

Hatayspor, Galatasaray'ın rakibi bile olamaz. Neden kıyaslıyorsun ki? 20 rakip var! Galatasaray maçları bir kenara şartsız amasız Hatayspor diyeceğiz! Sen demiyorsun üstüne küfür ediyorsun!

Küfür etmeden hakaret etmeden duramıyor musun!

Hatayspor, Galatasaray'ın rakibi bile olamaz. Neden kıyaslıyorsun ki? 20 rakip var! Galatasaray maçları bir kenara şartsız amasız Hatayspor diyeceğiz! Sen demiyorsun üstüne küfür ediyorsun!
Küfür yok zaten 40 yılda bir giriyorum ortalığı karıştırma demek ki zülfiyare dokunmuş sen git memleketçilik oyna sanki ben başka yerde doğdum hayırdır hatay tapulu malın mı?

İşin gücün fesatlık...

hatayspora dandik denilmiş

Bilmem dandik bir takım taraftarı, kültürü yok...

Bilmem ne yapayım Hatayspor'a diyecek adamın Hatay'ın taraftar kültürü yok demesi gayet doğal. Memleketini iyi tanı Necmi Koyuncu. Ayrıca sakin ol gerginliğe hiç gerek yok!

Bilmem ne yapayım Hatayspor'a diyecek adamın Hatay'ın taraftar kültürü yok demesi gayet doğal. Memleketini iyi tanı Necmi Koyuncu. Ayrıca sakin ol gerginliğe hiç gerek yok!
Sen sakin ol hemen bir atar hemen bir jurnalleme ne işsiz herifsin ayda 2-3 post atıyorum hemen çıkıyorsun mantar gibi... Faşistlik ruhunda var illa herşey istediğin gibi olacak yok öyle bir dünya :)

Sen sakin ol hemen bir atar hemen bir jurnalleme ne işsiz herifsin ayda 2-3 post atıyorum hemen çıkıyorsun mantar gibi... Faşistlik ruhunda var illa herşey istediğin gibi olacak yok öyle bir dünya :)

Jurnalcilik dedin de aklıma geldi. Hüseyin Cahit Yalçın hakkındaki görüşlerin nedir sayın Necmi Koyuncu?

Hiç bir maç berabere bitmedi bu hafta, bu bitecek mi bakalım.

iki hataylı sakin olun bi sorununuz varsa sizi kozlarınızı paylaşmak için atasporu olan güreşe davet ediyorum. Hatay'da bi güreş müsabakası düzenleriz isterseniz

Geri
Üst Alt