- 26 Kasım 2012
- 179.093
- 241.090
- 5.688
Coyh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatayspor... Önce Galatasaray yok semtmiş yok memleketmiş... Önce Galatasaray!!!@Necmi Koyuncu üstad 2 takımı nasıl tutacaksın bu mac
Önce Galatasaray'da o laf yakışmadı..Hatayspor... Önce Galatasaray yok semtmiş yok memleketmiş... Önce Galatasaray!!!
Hatayspor.. Önce Galatasaray yok semtmiş yok memleketmiş... Önce Galatasaray!!!
Ortam gergindi kardeşim ama memleketçilik boş iş vatanın her karışı bizim... Ayrıca Galatasaray kutsal hatayspor dandik bir oluşum...Önce Galatasaray'da o laf yakışmadı..
Küfür yok zaten 40 yılda bir giriyorum ortalığı karıştırma demek ki zülfiyare dokunmuş sen git memleketçilik oyna sanki ben başka yerde doğdum hayırdır hatay tapulu malın mı?Küfür etmeden hakaret etmeden duramıyor musun!
Hatayspor, Galatasaray'ın rakibi bile olamaz. Neden kıyaslıyorsun ki? 20 rakip var! Galatasaray maçları bir kenara şartsız amasız Hatayspor diyeceğiz! Sen demiyorsun üstüne küfür ediyorsun!
Ülkemizde her yer vatan toprağı da Hatayspor niye dandik olsun?Ortam gergindi kardeşim ama memleketçilik boş iş vatanın her karışı bizim... Ayrıca Galatasaray kutsal hatayspor dandik bir oluşum...
Bilmem dandik bir takım taraftarı, kültürü yok...Ülkemizde her yer vatan toprağı da Hatayspor niye dandik olsun?
Bilmem dandik bir takım taraftarı, kültürü yok...
Sen sakin ol hemen bir atar hemen bir jurnalleme ne işsiz herifsin ayda 2-3 post atıyorum hemen çıkıyorsun mantar gibi... Faşistlik ruhunda var illa herşey istediğin gibi olacak yok öyle bir dünyaBilmem ne yapayım Hatayspor'a diyecek adamın Hatay'ın taraftar kültürü yok demesi gayet doğal. Memleketini iyi tanı Necmi Koyuncu. Ayrıca sakin ol gerginliğe hiç gerek yok!
Sen sakin ol hemen bir atar hemen bir jurnalleme ne işsiz herifsin ayda 2-3 post atıyorum hemen çıkıyorsun mantar gibi... Faşistlik ruhunda var illa herşey istediğin gibi olacak yok öyle bir dünya![]()