Erol Bulutun tek hücum silahı var; duran top, korner ve akan oyundaki ortalar bunun hariç merkezden hiçbir şekilde zorlamıyorlar bugün Beşiktaş'ın yediği ilk golde Erol Bulut Alanyaspor'da teknik direktörken stoperler indirip Cisse sürekli atıyordu rakipler bunlara önlem almaya başlasa bunlar maç içinde gol bile bulamazlar zaten şu ana kadar attıkları gollerin yarısı kornerlerdendir.

Zaten farkındaysanız topu rakibe bırakıyorlar geride bekliyorlar ya da ön alanda 3-4 futbolcu pres yapıyor takım boyu 80 metrelere çıkıyor iyi pasör futbolcusu olan takımlar direk merkezden fenerin üstüne gelip işi bitiriyor. Adamların ön alanı baskı yaparken arka tarafı hiçbir şekilde mesafeyi daraltmıyor çünkü daraltmaya kalktığı zaman ağır stoperlerin arkasına atılan toplarda karşı karşıya kalıyorlar. Bu biraz da kadro planlamasıyla alakalı tamamen topu ayağına isteyen hareketsiz oyuncularla kurdukları için ne yapsalar da fayda etmez bugün Erol gitsin başkası gelsin gene hiçbir şey olmayacak hele ki oynadıkları sistem de hiçbir şey yapamazlar.

Adamlar geçiş oyununu bizden iyi oynuyorlar valla yalan yok. Bizim gibi kağnı hızında 2 dk da geçmiyorlar rakip sahaya. Mensah larin abou ghezzal fark yaratıyor kontra oyununda cidden.

3 büyük maçı da geride bekleyerek kazandılar ts, başak, fb

Bizimde bi an önce kağnı oyunundan kurtulup seri şekilde atak sonladırmamızı görmek istiyorum

Adamlar geçiş oyununu bizden iyi oynuyorlar valla yalan yok. Bizim gibi kağnı hızında 2 dk da geçmiyorlar rakip sahaya. Mensah larin abou ghezzal fark yaratıyor kontra oyununda cidden.

Bizimde bi an önce kağnı oyunundan kurtulup seri şekilde atak sonladırmamızı görmek istiyorum
geçiş için kadroları daha uygun zaten, bizim kenar topcuları hızlı değil onlar oyun kurucusuz direkt rakip sahaya anca öyle giderler
bizde kenardakiler süratli olsa hem geçişi hem pas oyununu da yaparız (kendi çapımızda)

Daha dün attık yav Rize'ye geçiş oyununda gol.

Iyi oynadigi macta bile karaktersizlik yapip kirmizi yiyecek biri.yaptigi hareket kirmizi kart ve 4 mac ceza gerektiryo
Karaktersiz olduğu konusunda hem fikirim. Ancak Melo'da karaktersizdi ama sahada tekmeye kafa sokardı, aldığı paranın hakkını verirdi, forma için savaşırdı. Melo ile Josef'i kıyaslama anlamında söylemiyorum bunu Melo çok daha kaliteli bir topçu, sadece futbolcuda karakterden çok sahada ne yaptığıyla ilgileniyorum.

Keşke şu Josef'i trasnfer etseymişiz. Çoğu beğenmez bu adamı ama ben nedense çok beğeniyorum. İkili mücadelelerde çok sağlam.
Ben de başlık bile açacaktim transfer döneminde, kimseyi alamadınız bari Josef'i alın.Saf kan ön libero adam.Etobo gibi piyango çekmeye gerek yoktu.Hatta bu adamı bir tek ben mi beğeniyorum diye düşünmeye başlamıştım.

Vizyon başkan ali koç bee,
Fenerin başkanı ben olsam 3 seriyi 2 senede bitirebilirmiydim [GS-BJK-TS] zor yani yapamazdım bir kere o kadar vizyoner değilim belki çok çaba gösterir gece gündüz çalışır anca GS mağlubiyeti yaşatırdım ama Ali bey öyle mi? Silip attı kral.

sergen-yalcin-generali-sigorta.jpg

Karaktersiz olduğu konusunda hem fikirim. Ancak Melo'da karaktersizdi ama sahada tekmeye kafa sokardı, aldığı paranın hakkını verirdi, forma için savaşırdı. Melo ile Josef'i kıyaslama anlamında söylemiyorum bunu Melo çok daha kaliteli bir topçu, sadece futbolcuda karakterden çok sahada ne yaptığıyla ilgileniyorum.

Ozaman Caner de gelsin be ustam

Dünkü maçı bjk bileğinin hakkıyla aldı helal olsun ama ts ve başakşehir maçları birer futbol mucizesiydi.. 2sini de canlı izledim resmen bjkyi tokat manyağı yaptılar top geçmek istemedi 3 direğin arasindan

Geri
Üst Alt